Παρουσίαση βιβλίου «Περπατώντας στην παλιά πόλη της Λευκάδας»


Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας και οι εκδόσεις Fagottobooks έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Σκλαβενίτη «Περπατώντας στην παλιά πόλη της Λευκάδας» που θα πραγματοποιηθεί στο Κηποθέατρο Άγγελος Σικελιανός την Τετάρτη, 17 Ιουλίου, ώρα 20:00.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης, εικονογράφος
Νίκος Θερμός, εκδότης
Χαρά Παπαδάτου, αρχιτέκτων
Κλεοπάτρα Δίγκα, εικαστικός

Στην εκδήλωση θα εκτεθεί και αριθμός φωτογραφιών από την φωτογράφιση της Χώρας, που έκανε η Χαρά Παπαδάτου το 1975. Είναι μία ευκαιρία να συγκρίνει κανείς το τότε με το τώρα, όπως το αποτύπωσε ο Κ. Σκλαβενίτης. Την επεξεργασία του αρχείου του 1975 και την εκτύπωση έκανε ο φωτογράφος Λάμπρος Λογοθέτης στην Πάτρα. Την επιμέλεια της εκθέσεως είχε η αρχιτέκτων Πάττυ Καλού. Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στον κ. Σπύρο Αρβανίτη και την πάντα πολύτιμη κ. Θεοδώρα Γεωργάκη για την βοήθειά τους σχετικά με την δυνατότητα υλοποιήσεως της εκθέσεως αυτής.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22945 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.