Παραιτήθηκε από τον Τηλυκράτη ο Παναγιώτης Βαγενάς


Προς φιλάθλους του Τηλυκράτη, γονείς και νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας:

Με μεγάλη μου λύπη απόφασισα την αποχώρησή μου από την ακαδημία του Τηλυκράτη λόγω των παρακάτω τριών λόγων:

 • Στη καθυστερημένη, ανεπαρκή και παράτυπη πρωτοβουλεία ενεργειών και λήψης αποφάσεων για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας.
 • Στην αδικαιολόγητη μη πρόσκληση των προπονητών της ακαδημίας στη συζήτηση στον προαναφερθέντα σχεδιασμό.
 • Στη συνεχή απαξίωση της ακαδημίας και σε όσους την υπηρετούν, που έχει σαν αποτέλεσμα την απαξίωση των ίδιων των νεαρών ποδοσφαιριστων η οποία δεν μου αφήνει ηθικά περιθώρια ώστε να μπορέσω να συνεχίσω να είμαι μέλος της.
 • Ελπίζω η παραίτησή μου αυτή να αποτελέσει το έναυσμα για προβληματισμό και ενεργοποίηση για ένα καλύτερο μέλλον της Ακαδημίας και των νεαρών ποδοσφαιριστών της.

  Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία μας τον προπονητή των μικρότερων τμημάτων κο Ζήση Μυκονιάτη και για την καταπληκτική δουλειά του, τον μέχρι πρότινος υπευθυνο της Ακαδημίας κο Κοντοπρία Κωσταντίνο για τον χρόνο που αφιλοκερδώς προσεφερε  στη ακαδημία ως υπεύθυνος της ακαδημίας,όλους όσους αφιέρωσαν έστω και λίγο χρόνο για την ακαδημία, τους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών γαι την υγιή και αξιοπρεπή συνεργασία μας και κυρίως τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που με τίμησαν με το ήθος, την προσπάθεια και αφοσίωση τους .

  ΒΑΓΕΝΑΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  UEFAA’ Certified
  MScSportsScience

  LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

  Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
  – Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

  About Ομάδα Σύνταξης 21361 Articles
  To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

  Be the first to comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.