Παρέδωσε την έδρα του ο Θ. Παπαχριστόπουλος


Παραιτήθηκε από το αξίωμα του βουλευτή ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος απέστειλε την σχετική επιστολή στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, αφού έδωσε πρώτα θετική ψήφο στο Πρωτόκολλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ κατά την ονομαστική ψηφοφορία.

Τον βουλευτή είχε διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος.

Την έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών, Τέρενς Κουίκ.

About Ομάδα Σύνταξης 27889 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. όποιος παραιτείται από βουλευτής,αγνοεί το τσεπικό μισθολογικό θέμα. έστω και για 3 μήνες ως τις πιθανές εκλογές τον Μάη ή όσους μήνες ως την συνταγματική προθεσμία του Σεπτεμβρίου.
  Εδώ τσακώνονται για το έστω και 0,5% διαφορά να πάει μπροστά ένα κόμμα για να βγούνε 50 βουλευτές plus βάσει εκλογικό νόμου και να παντελονιάσουν τον μισθό , και αυτός παραιτήθηκε από βουλευτής.???
  Η μάχη θάναι σκληρή και θα χρησιμοποιηθούν όλα τα μέσα για το plus των 50 βουλευτών που θα μπούνε μέσα και θα τρέχουν τα μισθά.
  Αυτό είναι το υπόβαθρο και η απόλυτη εξήγηση ακόμα και των προσωπικών τσακωμών και των ξεκατινιασμάτων ( αλλά τηλεοπτικό control ) του βουλευτηρίου. Και καλά κάνουν ρεαλιστικά, και είναι μέσα επικοινωνιακά διότι και η αρνητική αναφορά στο εισφέρει στην αναγνωρισιμότητα και άρα στην ψηφολογική διαπερατότητα.
  Στην Ελλάδα στις μέρες μας τελείται καινοτομικά το αρχέτυπο Μαρξιστικό πρόταγμα μεθοδολογικά και σε επίπεδο ατομικοτήτων – σε επίπεδο βουλευτηρίου- μια και το οικονομικό στοιχείο ως μισθός εξηγεί απολύτως την πάλη των σχέσεων και στα άτομα .
  Και μπορεί οι γνήσιοι Μαρξιστές ( αρχέτυποι ή μεταμαρξιστές) ακόμα να υποστηρίζουν ότι ο μαρξιστικός ιστορικισμός είναι μια κοινωνική θεωρία ή εντάσσεται στην κοινωνιολογική σφαίρα, αλλά μάλλον δεν έχουν υπόψιν τους την Ελληνική πραγματικότητα που αποδικνύει ( χωρίς να αμφισβητείται άλλωστε ) ότι η μαρξιστική μεθοδολογία και ο ιστορικός ντετερμισνισμός έχουν εφαρμογή και στον κλάδο της ψυχολογίας και της ιατρικής. Και δή της μοντέρνας εργαστηριακής ταξινομητικά ιατρικής, μια και η βάση ταξινομίας είναι ποσοτικό μισθολογικό μέγεθος.
  Μέσα σε αυτές τις προσωπικές μάχες ως ” γενναίοι αντίπαλοι” ( αναφορά στην ρομαντική εποχή των αγχέμαχων όπλων στο πεδίο της μάχης) ασφαλώς και άπαντες ξέχασαν να στείλουν στους πολίτες τον ενφια που θα πληρώσουν το 2019 για νάναι ενημερωμένοι οι πολίτες και να προγραμματίσουν όσο μπορούν πλέον να προγραμματίσουν την ετήσια διαβιωσή των.
  Οι σύγχρονοι Καίσαρες Βοργίες ( το αρχέτυπο του ρομαντικού αγχέμαχου γενναίου μαχητή της Δύσης )..τελείται έστω και 5,5-6 αιώνες καθυστέρηση στην Ελλάδα. Η ιστορία είναι παρούσα. Ζούμε σε ιστορικές μέρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.