Παράταση προθεσμίας υποβολής ξεχωριστών υδρομέτρων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

    Λόγω της πολύ μεγάλης προσέλευσης των πολιτών οι οποίοι δηλώνουν παροχές οι οποίες δεν είναι δηλωμένες, καθώς μέχρι και σήμερα 11 Σεπτεμβρίου 2020 έχουν δηλωθεί 22.000m³, δίνεται παράταση έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2020 στην προθεσμία που έχει ανακοινωθεί.

  Επίσης δίνεται παράταση έως και την 31η Δεκεμβρίου 2020 για τους ιδιοκτήτες που πρέπει να προμηθευτούν για κάθε διαμέρισμα ή ακίνητο που έχουν στην κατοχή τους ξεχωριστό υδρόμετρο. 

 

 

 

 

         Λευκάδα 11/9/2020

                                                                  Από το Τμήμα

Ύδρευσης-Αποχέτευσης Δ. Λευκάδας

About Ομάδα Σύνταξης 27561 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Ο Δήμος Λευκάδος εδώ , τεχνηέντως δεν γράφει σε πόσα τεμάχια παροχές αντιστοιχούν τα 22000 κυβικά μέτρα που δηλώθησαν ώς τώρα ώς λαθραίες ( κλοπή νερού και δημοτικών τελών )???
  Καλά είναι το ξεροκούκι ( vote ) , αλλά καλύτερο το φανερό ξεροκούκι όχι το στηριζόμενο. Ή μήπως και η κουλτούρα με την οποία πολιτεύτηκε η δημοτική αρχή ήταν ταιριαστή με το λαθραίο ξεροκούκι.
  Γιατί παλαιότερα γινόντανε λαθραίο γιούρια στις καλλιέργειες και κουκιών και κλέβανε τα κουκιά ( φούσκες ) σε βάρος του καλλιεργητή για να φάνε τζάμπα.
  Για τούτο υπήρχαν οι δραγάτες , που πρόσφεραν κοινωνικό έργο.
  Και απ τις εξαγγελίες και διαφημίσεις προεκλογικά οι πολιτευυόμεμοι ήταν οι περισσότεροι επιστήμονες πτυχιούχοι της κανονιστικής αιτιακής μεθόδου της αλήθειας. Τι θα γίνει θα εγκαταλειφθεί αυτή η διαφωτιστική ( 2,5-3 αιώνες διαφωτισμός) αναγκαιότητα και συνέπεια μπροστά στην χρήση και τις παραμέτρους του επικοινωνισμού του Δήμου??? Ή μήπως και ο αυτός ο επικοινωνισμός της ίντριγκας παρουσιάζεται ώς δήθεν πολιτική επιλογή της δημοτικής ενεστώσης αρχής. Η οποία που διαφοροποιείται ( και να γιατί να διαφοροποιηθεί ?? ) απ όσες ώς τώρα δημοτικές αρχές διαμόρφωσαν ή ανέχτηκαν ( περίεργες ανοχές ανέξοδης χρήσης νερού σε βάρος όσων πληρώνουν ) τξην κλοπή νερού???
  Σε κάθε θέση- γραφείο του Δήμου ο καθήμενος παράγων στην καρέκλα της θέσης να βάλει σε ασημένια κορνίζα και το επιστημονικό του πτυχίο για να το βλέπουν οι πολίτες ( αυτοί που πληρώνουν) και να ψαρώνουν με τα μιλιούνια γνώσεις και εγγραματοσύνης που κουβαλάει ο εν λόγω διαχειριστής του Δήμου, και δή αιρετός που διακονεί τους άνευ δυνατότητας νομοθέτησης διοικητικούς υπαλλήλους ( όργανα ) του Δήμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.