Παραλίγο να αμαυρώσουν την μέρα του κυπέλλου.


Άναψαν τα αίματα χθες στον 34ο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας, όταν μετά το τέλος του αγώνα, φίλαθλοι του Πανλευκάδιου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να διαμαρτύρονται στους διαιτητές, εικόνες που μας θύμισαν το παιχνίδι Πανλευκάδιου- Αχέρων Καναλακίου, όταν ενέργεια ανεγκέφαλου οπαδού του Πανλευκάδιου οδήγησε τον βοηθό προπονητή  του Αχέροντα   Καναλακίου κο Ντούρο στο νοσοκομείο.

panleukadiosaxeronkanal

Ευτυχώς η χθεσινή γιορτή δεν αμαυρώθηκε από ατυχήματα αλλά οι λεκτικές επιθέσεις συνεχίστηκαν όχι μόνο από τους οπαδούς του Πανλευκάδιου αλλά και από τον πάγκο και την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο οποίοι διαμαρτύρονταν όχι μόνο για την απόφαση του δεύτερου βοηθού κ. Τριανταφύλλου στο 86ο λεπτό να υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον Μπαλάφα ακυρώνοντας το γκολ αλλά εξέφρασαν και έντονες διαμαρτυρίες  προς τη διοίκηση της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας και ιδιαίτερα προς τον Πρόεδρο κ. Κάρτσακλα αλλά και τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣ κ. Κώστα Τζίμα.

entaseilouroupan1

Αντί ο πάγκος της ομάδας του Πανλευκάδιου να καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες κινήσεις που διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα δε το έκανε με αποτέλεσμα ένας από τους φιλάθλους να σπρώχνει τον δεύτερο διαιτητή ενώπιον της αστυνομίας, με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν τα πνεύματα ώστε να μην γίνει τίποτα χειρότερο.

Και όλα αυτά τη στιγμή που δίπλα στον κ. Τριανταφύλλου βρισκόταν ο διαιτητής του αγώνα κ. Ρίππης αλλά και ο βοηθός του κ. Τσόγκας έχοντας αγκαλιά τα παιδιά τους.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η απονομή μεταλλίων αλλά και κυπέλλου στη νικήτρια ομάδα, αφού η ομάδα του Πανλευκάδιου σαν πρώτη σκέψη σκέφθηκε να αποχωρήσει από τις απονομές ως ένδειξη διαμαρτυρίας, κάτι όμως που σωστά δεν έπραξε, σεβόμενη το θεσμό του κυπέλλου και την ομάδα του Θρίαμβου Λούρου.

 

About Ομάδα Σύνταξης 27534 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.