Παραιτήσεις μελών στο Δ.Σ του Επιμελητηρίου….


Με ένα και μοναδικό θέμα συνεδρίασε πριν από λίγο το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου κεκλεισμένων των θυρών. Σε αυτό το Δ.Σ. παραιτήθηκε η παράταξη της Μαριάννας Σταύρακα ( Σταύρακα Μ, Κ. Κτενά, Μαρία Λιβιτσάνου , Φέξης Αλ.) , παραιτήθηκε και η παράταξη του Δημ. Πετρόπουλου (Πετρόπουλος Δ., Ν. Βαγενάς) και φυσικά και ο Γιάννης Λιβιτσάνος (Καλατράβα) που είχε διαχωρίσει τη θέση του ήδη από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σε αυτή τη συνεδρίαση μπήκε το θέμα παραίτησης του προέδρου, Σωτήρη Σκιαδαρέση, απ’ όλους τους παραπάνω και η παράταξή του δεν το ψήφισε φυσικά ισχυριζόμενη ότι έχει καλυφθεί από τη συγνώμη του προέδρου…

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Πηγή:Lefkadapress

 

About Ομάδα Σύνταξης 27583 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Το τά’ι’μινγκ του όλου θέματος , έχει σημασία .
  Την ώρα που η Ελλάδα ψάχνει να σώσει την ελάχιστη τουριστικά και επαγγελματικά συνολικά παρτίδα, την ώρα που η ανάγκη αλληλεγγύης γυροφέρνει μόνιμα μέσα στο μυαλό των πολιτών μετά την 10ετή χρεωκοπία και το κλείσιμο της χώρας απ την πανδημία, την ώρα που κυβέρνηση, διοικητικός μηχανισμός, συνδικαλισμός, συλλογικότητες, επαγγελματικές οργανώσεις, αυτοδιοικήσεις , πανδημεί νοιώθουν ότι μόνο η κατανόηση και η προσπάθεια κάτι μπορεί να περισώσει, την ώρα που τα άτομα ψάχνονται οικονομικά ,υπαρξιακά, για να υπερβούν τους φόβους απ την ίδια την πανδημία και να εξορκίσουν την επανεμφανισή της , προκαλεί εντύπωση η ηγεμονική και εξουσιαστική ανακεφαλιά ανθρώπου ή ανθρώπων .
  Προποθέσεις συλλογισμών που υπερβαίνουν την ανάγκη αλληλεγγύης, συνεργασίας, που διακριτοποιούν και διχάζουν, μόνο στην βάση των σατραπών, των αχαλιναγώγιτων εξουσιαστών και των αποχαυνωμένων κροίσων της ιστορίας μπορούν να ανιχνευτούν. Ή ακόμη σε νομάδες βουτηγμένους στην φτώχεια για την ατομική επιβίωση ή εγωκεντρικούς αστέρες της δημοσιότητας που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτήν ( Χόλυγουντ-Μπόλυγουντ).
  Και το χαρακτησριστικό στις περιπτώσεις αυτού του αχαλίνωτου εξουσιασμού δεν είναι παρά η ανάγκη εξουσιαστικής συνέχειας και συνέχειας του εξουσιαστικού κύρους ακόμη και με την
  αποκύρηξη του παρελθόντος
  Το βιωμένο μη δυνάμενο επιστρεπτό παρελθόν, κάποιοι δεν κατανοούν ότι γίνεται ενεργοποιημένο ενεστωτικό συμβεβηκός , που λειτουργεί ώς λειτουργική προυπόθεση για τό μέλλον.
  Χάος , συμπεριφορικό την εποχή που όλα πρέπει νάναι συγκεκριμένα.
  Το χάος ώς περιεχόμενο δεν υπονοεί και χάος στην μορφή.
  Πώς μπορεί η σφραγίδα( μορφή) μιας συλλογικότητας να υπονοεί και περιεχόμενο αυτής της συλλογικότητας στην ενεστωτική συγκυρία ,είναι θέμα για διερεύνηση. Για όποιους έχουν την διάθεση να μπλέξουν με το χάος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.