Πανηγύρι πολιτιστικού συλλόγου Πλατυστόμων: “Η κόκκινη Εκκλησιά.”


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατυστόμων «Η Κόκκινη Εκκλησιά» σας προσκαλεί 25 και 26 Ιουλίου στα Πλατύστομα που πανηγυρίζουν.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής την Πέμπτη 25 Ιουλίου και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός και την Παρασκευή 26 Ιουλίου θα τελεστεί ο Όρθρος, ώρα 7:30 π.μ. και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ώρα 8:30 π.μ.

Στην πλατεία του χωριού το βράδυ της Πέμπτης και της Παρασκευής ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατυστόμων συνδιοργανώνει με τον Δήμο Λευκάδας λαϊκοδημοτικό πανηγύρι.

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 στο κλαρίνο ο Κώστας Κάκκος, στο τραγούδι ο Κώστας Μπανιώτης και η Αναστασία Χειλά και στην κιθάρα ο Βασίλης Φωτίου.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 στο κλαρίνο ο Κώστας Κάκκος, στο τραγούδι ο Νίκος Βλαχοδήμος και η Αναστασία Χειλά και στην κιθάρα ο Βασίλης Φωτίου.

Στο χώρο του πανηγυριού θα βρείτε παγωμένα ποτά, σουβλάκια, χοιρινό κοντοσούβλι και ντόπια ψητή προβατίνα. Είσοδος και χορός ελεύθερα. Ώρα έναρξης: 23:00 μ.μ.

About Ομάδα Σύνταξης 27953 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Ο πολιτιστικός σύλλογος Πλατυστόμων, και όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι των χωριών και της πόλης.. δεν εκπροσωπεί κατοίκους που παραγάγουν σκουπίδια και σωρεύονται όπου σωρεύονται δημιουργώντας το σκουπιδικό???
  Οι πόροι που θα ξοδευτούν συνολικά συλλογικά και ιδιωτικά και ότι μαζευτεί από λαχειοφόρους κλπ νταραβέρια δεν μπορούσαν να αποτελούν
  εισφορά μέχρι και φόλι για την του σκουπιδικού προοδευτική επίλυση ???
  Και ας μην βαράγανε τα κλαρίνα και τα βιολιά και τα σαλτοκοπίδια και τα φαρομανητά για κάποια χρόνια.
  Ή το σκουπιδικό αποτελεί πρόβλημα του κάθε άλλου και των κάθε άλλων???
  Υπάρχει γραμμική αναλογική σχέση ( ευθεία σχέση το λένε άλλοι ).. μεταξύ της έντασης ( volume ) και των ντεσιμπέλ που βαράνε τα κλαρίνα και τα βιολιά, και του όγκου σκουπιδιών που σωρεύονται και δυσλειτουργιών που παραγάγουν.
  Στην πολυπαραγοντική συνάρτηση ( F( x,ψ,ζ,ω, λ, κ, μ, ν, ρ, σ, τ, υ, φ, β, γ, ι, η, …. κλπ ) του σκουπιδικού οι γιορτές των πολιτιστικών συλλόγων του νησιού αποτελούν μια παράμετρο τεχνική.
  Τα κλαρίνα και τα βιολιά όταν βαράνε αποτελούν πολιτισμό και πολιτισμική εξέλιξη .!!! Το σκουπιδικό όταν διευθετείται τι είναι πολιτισμικός αναχρονισμός ???

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.