Παιδικό πάρτυ στο «Πίκο» σημαίνει γέλιο, διασκέδαση, δημιουργία!


Το εργαστήρι Έκφρασης & Φαντασίας  «Πίκο» οργανώνει ονειρεμένα πάρτυ που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους. Τα πάρτυ περιλαμβάνουν θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητικά  παιχνίδια, κατασκευές και πολλά άλλα που σχεδιάζονται  ειδικά για το παιδί, ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Επικοινωνήστε με το «Πίκο»  στο 2645301803 , συζητήστε με την  Κατερίνα Φριλίγκου το θέμα του πάρτυ, τις προτιμήσεις του παιδιού, των αριθμό των παιδιών, τις ηλικίες τους και εκείνη με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της θα σας  οργανώσουν ένα πάρτυ που θα σας μείνει αξέχαστο.

Αυτή την περίοδο υπάρχουν εργαστήρια μουσικοκινητικής,  θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικου, ζωγραφικής , πηλού,  παραμυθιών,  αισθητηριακου παιχνιδιού, κατασκευών καθώς και πρωινό τμημα για παιδάκια 2 έως 3.5 ετών.

Το «Πίκο» είναι ένας χώρος έκφρασης και φαντασίας για παιδιά διαφόρων ηλικιών. Τα εργαστήρια του ανανεώνονται τακτικά με διάφορες θεματολογίες, ανάλογα με την ηλικία, όμως πάντα με την ίδια φιλοσοφία. Στόχος του «Πίκο» είναι να αναπτύσσεται η επικοινωνία, η εμπιστοσύνη, η ελευθερία έκφρασης, η αποδοχή, η κατανόηση και η ενσυναίσθηση , γι’ αυτό στηρίζεται σε μια νέα βιωματική μέθοδο (συνθετική παιγνιόδραση).

Εργαστήρι Έκφρασης& Φαντασίας για παιδιά «Πίκο»

Επαρχ. Οδός Λευκάδας- Νυδρίου (έναντι My Market)

Τηλ: 2645301803

Facebook: pikolefkada

Υπεύθυνη: Κατερίνα Φριλίγκου (νηπιαγωγός- εμψυχώτρια ομάδων)

About Ομάδα Σύνταξης 28457 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.