Π.Ε. Λευκάδας: Μάσκες σε Νοσοκομείο, Πυροσβεστική, Αστυνομία, Λιμενικό και Ζάκυνθο


2020.03.18 @ Χειρουργικές μάσκες προσώπου από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λευκάδας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας, στο Λιμεναρχείο Λευκάδας και στην Π.Ε. Ζακύνθου, για την προστασία του προσωπικού τους από τον νέο κορωνοϊό COVID-19. #ΠΙΝ #Λευκάδα #ΠολιτικήΠροστασία #ΔημόσιαΥγεία #κορονοϊός #κορωνοϊος #κορωναϊος #coronavirus #covid19 #2019nCov #SARSCov #ΜένουμεΣπίτι #MenoumeSpiti

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: Μάσκες σε Νοσοκομείο, Πυροσβεστική, Αστυνομία, Λιμενικό και Ζάκυνθο

 

Χειρουργικές μάσκες προσώπου από τα αποθέματά της προσέφερε η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λευκάδας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας, στο Λιμεναρχείο Λευκάδας, αλλά και στην δοκιμαζόμενη από την πανδημία Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, για την προστασία του προσωπικού τους από τον νέο κορωνοϊό COVID-19.

 

«Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και οι άνδρες και οι γυναίκες της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και του λιμενικού, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να μας φροντίζουν και να μας προστατεύουν. Δόθηκαν 1.000 μάσκες στο Νοσοκομείο μας, 200 στην Πυροσβεστική μας, 150 στην Αστυνομία μας και 150 στο Λιμενικό μας, ώστε το προσωπικό τους να προφυλαχθεί από την πανδημία του κορωνοϊού και να συνεχίσει να επιτελεί το έργο του. Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τις Υπηρεσίες πρώτης γραμμής και θα είμαστε δίπλα τους στις ανάγκες τους» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς και συμπλήρωσε: «Επίσης, δείχνουμε αλληλεγγύη στη Ζάκυνθο, η οποία πλήττεται πιο σκληρά από όλα τα νησιά του Ιονίου. Στείλαμε 200 μάσκες στην Π.Ε. Ζακύνθου, καθώς λόγω των κρουσμάτων τα αποθέματά τους αναλώνονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, ώστε το έμψυχο δυναμικό της να εξακολουθεί να δίνει τη μάχη με τον ιό προστατευμένο.».

 

About Ομάδα Σύνταξης 27920 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.