Ομοσπονδία ενοικιαζομένων δωματίων- διαμερισμάτων Ν. Λευκάδας: “Λάθος του γραφείου το e-mail που έφτασε στους επαγγελματίες!!”


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

 

Σχετικά με την διαμαρτυρία έξι επιχειρηματιών του εξοπλιστικού κλάδου του Νομού μας ως προς μια προσφορά υλικού που αφορά τον εξοπλισμό των καταλυμάτων για τον COVID-19 .

 

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Επιχειρηματιών ενοικιαζομένων δωματίων διαμερισμάτων Ν. Λευκάδας είναι ένας φορέας που το αντικείμενό του είναι να ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με τις νομοθεσίες , εγκυκλίους και υπουργικές αποφάσεις που τους αφορούν, εκθέσεις και δράσεις σχετικά με τον τουρισμό , πληροφόρηση σχετικά με ζητήματα του κλάδου καθώς και προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων των μελών μας στο μέτρο των δυνατοτήτων του φορέα μας . Κύριο μέλημα μας είναι και  η προάσπιση των συμφερόντων των μελών μας.

 

Σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται για λάθος του γραφείου μας το οποίο προέκυψε ως εξής:

Σε επικείμενο Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ένα από τα θέματα προς συζήτηση θα ήταν οι διάφορες προσφορές που απευθύνονται στα μέλη μας για τον εξοπλισμό των καταλυμάτων τους. Λόγω του υπερβολικού φόρτου εργασίας που έχει προκύψει εξαιτίας των συνεχόμενων προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η έλευση του κορωνοϊού  η υπάλληλος που είναι επιφορτισμένη με την ηλεκτρονική αλληλογραφία έκανε λάθος, και αντί να αποστείλει στα μέλη του Δ.Σ την σχετική προσφορά για να συζητηθεί , εκ παραδρομής το απέστειλε στον εξωτερικό συνεργάτη που αποστέλλει τα ομαδικά e-mail στα μέλη μας. Κάτι το οποίο δεν έγινε άμεσα αντιληπτό ώστε να διορθωθεί. Η υπάλληλος αναγνώρισε το λάθος της και ανέλαβε την ευθύνη γι αυτό.

 

Το γραφείο λαμβάνει πάρα πολλές προσφορές τόσο από επαγγελματίες της Λευκάδας όσο και από άλλα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το γραφείο δεν αποστέλλει στα μέλη του προσφορές από εταιρείες με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις κυρίως από εταιρείες που συνεργάζονται πανελλαδικός με το Τριτοβάθμιο φορέα μας την ΣΕΤΚΕ. Παρόλα αυτά το γραφείο πάντα προωθεί τους τοπικούς επιχειρηματίες με προφορική ενημέρωση των μελών καθώς και την ανάρτηση των απεσταλμένων προς την Ομοσπονδία προσφορών σε εμφανές σημείο του γραφείου.

 

Πρόθεση της Ομοσπονδίας και μέλημα της είναι η υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων όπως φαίνεται και από το κάλεσμα του προέδρου της στις 29/4/2020 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ταυτόχρονα θα θέλαμε να εκφράσουμε και την απορία μας για το ότι οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες αντί να απευθυνθούν σε πρώτο χρόνο στην Ομοσπονδία και να ζητήσουν ενημέρωση ή και εξηγήσεις για το γεγονός προτίμησαν κατευθείαν τις δημόσιες καταγγελίες . Η απορία μας για τις καταγγελίες γίνεται ακόμη μεγαλύτερη με δεδομένο ότι είναι γνωστή από τα προηγούμενα χρόνια έως και τώρα η σταθερή στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων από τα μέλη της Ομοσπονδίας και από τον πρόεδρο προσωπικά.

 

Θεωρώντας ότι η παρούσα ανακοίνωση εξηγεί πλήρως το τι συνέβη εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τη σταθερή και σθεναρή μας στήριξη στους τοπικούς επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις του νησιού μας.

 

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

 

Γαζής Διονύσιος

About Ομάδα Σύνταξης 27425 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.