Όλοι μαζί για το ΦΑΡΟ…


H Λευκάδα για ακόμη μία φορά θα γίνει το επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητικού ενδιαφέροντος. Η αδελφοποίηση του Οδυσσέα Νυδριού με την Μονακό στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας στην Λευκάδα για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Παίκτες από την θρυλική ομάδα της Μονακό του 2004 απέναντι στους Έλληνες διεθνείς που σήκωσαν την Ελλάδα ψηλά το 2004 …

Και όλα αυτά για ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια που θα πουληθούν στην τιμή των 5 ευρώ θα δοθούν στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο της Λευκάδας «Φάρο».

Τόσο οι εκπρόσωποι της οικογένειας Ριμπολόβλεφ,που είναι και ιδιοκτήτες της Monaco όσο και οι άνθρωποι του Οδυσσέα Νυδριού αφού ενημερώθηκαν αναλυτικά για το έργο του ΦΑΡΟΥ από την Αργυρή Κατωπόδη, ιδρυτικό μέλος του συλλόγου ομόφωνα αποφάσισαν να στηρίξουν το σύλλογο που φροντίζει πάνω από εξήντα οικογένειες , οι περισσότερες με παιδιά στο νησί μας.

Η συνάντηση με το ΦΑΡΟ ήταν η επισφράγιση αυτής της απόφασης. Η Αργυρή Κατωπόδη έφερε σε επαφή τους διοργανωτές με το ΔΣ του Φάρου όπου με συγκίνηση και μεγάλη ικανοποίηση δέχτηκαν αυτή την τόσο σημαντική προσφορά που θα βοηθήσει τα μέγιστα το έργο τους. Αμέσως μετά τη συνάντηση η πρόεδρος του ΦΑΡΟΥ, Ευαγγελία Φραγκούλη έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Είναι μεγάλη μας τιμή που κάποιοι άνθρωποι δούλεψαν και θα δουλέψουν γι αυτό το τόσο μεγάλο αθλητικό event για να δώσουν τα χρήματα σε ένα φορέα του τόπου μας που στηρίζει πάνω από 60 οικογένειες με μικρά παιδιά και οι οποίες τυγχάνουν της αμέριστης συμπαράστασή μας. Οφείλουμε γι αυτό πολλά – πολλά ευχαριστώ σε πολύ κόσμο. Πρωτ’ απ’ όλα στην Αργυρή την Κατωπόδη , από τα ιδρυτικά μέλη του Φάρου , που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει. Πολλές ευχαριστίες στην οικογένεια Ριμπολόβλεφ που από τότε που βρέθηκαν στο Σκορπιό δεν σταματούν να προσφέρουν, στους αθλητές που θα πάρουν μέρος σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός. Φυσικά να ευχαριστήσουμε το ΔΣ του Οδυσσέα Νυδριού που κι αυτοί μαζί μ εμάς θα συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις για να έχει επιτυχία αυτό το event. Θα είμαστε πραγματικά χαρούμενοι να δούμε γεμάτο ένα γήπεδο . Να έρθει ο κόσμος να απολαύσει τους Έλληνες διεθνής εκείνου του μεγάλου θριάμβου του καλοκαιριού του 2004 αλλά και τους παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστές της Monaco. Θα είναι ένα μοναδικό θέαμα και ένας μοναδικός τρόπος προβολής της Λευκάδας»

About Ομάδα Σύνταξης 27920 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.