Όλοι για την Λευκάδα- Σύγκληση διευρυμένου Συντονιστικού της Κίνησης


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

Σύγκληση διευρυμένου Συντονιστικού της Κίνησης

 

 

Με ευρεία συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας, σύσκεψη του Συντονιστικού με τη συμμετοχή του Ψηφοδελτίουαλλά και νέων φίλων που επιθυμούν να ενταχθούν στην Κίνησή μας.

‘Έγινε ενημέρωση από τον επικεφαλής πρ. Δήμαρχο Κωνσταντίνο Δρακονταειδή και τους δημοτικούς συμβούλους, σχετικά με την κατάσταση στο Δήμο μετά από πρώτους 10 μήνες θητείας της δημοτικής αρχής.

Παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα της Παράταξης και οι παρεμβάσειςμας σε Επιτροπές, Δημοτικό Συμβούλιο, Φορείςενώ κατατέθηκαν προτάσεις σχετικά με τη στάση και παρουσία μας το επόμενο διάστημα.

Στη διαλογική συζήτηση που ακολούθησε οριστικοποιήθηκε η τακτική της Παράταξής μας στα Όργανα του Δήμου και σχεδιάστηκε η πορεία της Δημοτικής Κίνησης «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» για το επόμενο διάστημα, κύρια χαρακτηριστικά σημεία της οποίας θα είναι η ενημέρωση-συζήτηση με τους πολίτες και η διεύρυνσήτης.

 

 

Λευκάδα, 23/6/2020

 

Δημοτική Κίνηση

«ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

 

 

 

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26180 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.