Όλη η κουλτούρα του Παρισιού σε ένα μόνο χώρo…Bleu Βlanc Rouge!


Το κέντρο γαλλικής γλώσσας Bleu blanc Rouge καλωσορίζει κι αυτή τη νέα χρονιά τους μαθητές του σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Η ιδιοκτήτρια κυρία Κολυβά Όλγα, με την πολυετή εμπειρία της στη διδασκαλία, δημιουργεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα αποδοτικό αλλά και διασκεδαστικό μάθημα. Χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας ( διδασκαλία μέσω internet, διαδραστικών ασκήσεων και γαλλικών ταινιών) και δημιουργεί ολιγομελή τμήματα με στόχο την καλύτερη απόδοση των μαθητών.
Όλοι οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν για την απόκτηση διπλωμάτων (Delf-Dalf & Sorbonne) και το κέντρο γαλλικής γλώσσας Bleu blanc Rouge τους εγγυάται 100% επιτυχία.

Οι εγγραφές για τα χειμερινά μαθήματα ξεκινούν στις 9 Σεπτεμβρίου, 19:00- 21:00.

Κέντρο Γαλλικής Γλώσσας Bleu blanc Rouge
Υπεύθυνη: Κολυβά Όλγα
Πεφανερωμένης 57, Λευκάδα
Τηλ: 26450 23772/ 6937015995
facebook: Bleu Blanc Rouge
email: kolyvaolga@gmail.com

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26255 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.