Οι πρώτες φώτο της νέας σκάλας στους Εγκρεμνούς…


Έτσι θα είναι η νέα σκάλα στους Εγκρεμνούς!!!

Με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς αναφέρει:

«Ένα δύσκολο κατασκευαστικά έργο εξελίσσεται στους Εγκρεμνούς.

Έχει ήδη ολοκληρωθεί το έργο και απομένει για την πρόσβαση στην παραλία η κατασκευή της σκάλας που έχει ολοκληρωθεί στο 50%.

Ειδικό συνεργείο εναεριτών από τη Σλοβενία ολοκλήρωσε την πρώτη φάση συναρμολόγησης της σκάλας και αναμένεται το επόμενο συνεργείο που θα ολοκληρώσει το έργο στο πιο δύσκολο σημείο για να εξασφαλιστεί η πρόσβαση στην παραλία με ασφάλεια.

Η πανδημία έφερε λίγο πίσω το έργο αλλά σύντομα η παραλία στους Εγκρεμνούς θα είναι και πάλι ανοιχτή και προσβάσιμη σε πολίτες και επισκέπτες του νησιού μας, για πρώτη φορά μετά το Νοέμβριο του 2015.»

About Ομάδα Σύνταξης 27525 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

5 Comments

  1. Την σκάλα αυτή θα την κλέψουν και θα την πουλήσουν μέσα στο χειμώνα για παλιό σίδερα Ευρωπαίοι ρομα του ανατολικού blog.

  2. Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι τουρισμό κατηγορίας τελευταίας,πλουτισμό συγκεκριμένων ατόμων,εταιριών και διαπλεκόμενων μεταξύ μπάτσων,Λιμεναρχείου και πολιτικών,βρωμιά,αναρχία,τοξικότητα,ρουφιανιά και..”ξέρεις ποιος είμαι εγω”;Μια σκάλα απλώς θυμίζει τον θάνατο της ομορφιά και την πραγματική φύση του ξεπεσμένου μπρανέλου χιμπατζή!

  3. Ευχές να οάνε όλα καλά και με βάση την παραλία και σκάλα εκρεμνοί να απογειωθεί ο τουρισμός και η Λευκάδα όλη κοινωνικά οικονομικά τουριστικά.
    Το έργο και η δαπάνη γίνεται και με χρήματα του Ελληνα φορολογούμενου και την επιδίωξη και προσπάθεια της πολιτικής διαχείρησης.
    Το ότι το τόοος είναι δύσκολος είναι δύσκολος παραμένει.

  4. Ο τόπος και τα φαινομενά του ώς υποδομή προηγείται της κατασκευής ώς υπερδομή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.