Οι δραστηριότητες της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας εν μέσω Covid 19


Λευκάδα  19 Μαΐου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                        

Στις 18 Μαΐου 2020 ημέρα Δευτέρα, συνεδρίασε το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδος και αφού έλαβε υπόψη του το υπ’ αρίθμ. πρωτ. ΥΠΠΟ/ΓΓΓΣΠ/219786/884 της από 15/5/2020 έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού, ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω:

 

  1. Να μην συνεχιστούν τα μαθήματα και να τερματιστεί το διδακτικό έτος 2019-2020 τόσο στα τμήματα της Μουσικής Σχολής της ΦΕΛ όσο και στο Ωδείο.

 

  1. Να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις-συναυλίες και από το Σύνολο της ΦΕΛ αλλά και από το σώμα της Μπάντας μέσα στο καλοκαίρι και σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και πάντα σύμφωνα με τους κανόνες που θα θεσπιστούν από το Υπουργείο Υγείας.

 

  1. Οι πρόβες της Μπάντας της ΦΕΛ καθώς και του Συνόλου αυτής θα ξεκινήσουν αφού επιτραπεί από το Υπουργείο και θα ανακοινωθούν σε όλους τους μουσικούς έγκαιρα έτσι ώστε να γίνει και ο τελικός προγραμματισμός των εκδηλώσεων του καλοκαιριού.

 

Τέλος διευκρινίζετε ότι όλες οι αποφάσεις του Δ.Σ. λαμβάνονται σύμφωνα με τις οδηγίες της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας και πάντα με πρωταρχικό σκοπό την διαφύλαξη της υγείας τόσο των μαθητών και μουσικών της ΦΕΛ όσο και των εκπαιδευτών και του Αρχιμουσικού μας.

 

Εκ του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

About Ομάδα Σύνταξης 28512 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.