Ο βουλευτής ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης στον Prisma 91,6: Η περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου μυρίζει μπαρούτι’


Την Δευτέρα 23/9 στις 12 στον prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος τηλεφωνικά στην εκπομπή μας ήταν ο Νίκος Παπαναστάσης.

Ο Νίκος Παπαναστάσης είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδος( ΚΚΕ), αντισυνταγματάρχης ε.ε. Διετέλεσε αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων ενώ είναι μέλος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων-Σωμάτων Ασφαλείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για την πολιτική συγκυρία , το πολυνομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση της Ν.Δ στην εθνική αντιπροσωπία αλλά και την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο.

” Η χώρα μας όπως και η Τουρκία εντάσσονται σε ευρύτερους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς και σε σχέδια.., δεν πρέπει να τα επιτρέψουμε σε κανένα επίπεδο”.

” Η περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου μυρίζει μπαρούτι” .

Ο κ. Παπαναστάσης μας περιέγραψε τον σχεδιασμό του ΝΑΤΟ για περαιτέρω αύξηση των βάσεων στην χώρα, αλλά και την επιθυμία για την δημιουργία και καινούριων όπως στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25561 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.