Ο βουλευτής ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης στον Prisma 91,6


Την Τετάρτη 13/2 καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” ήταν ο Χρήστος Κατσώτης.

Ο Χρήστος Κατσώτης είναι βουλευτής του ΚΚΕ στην Β’ Αθηνών. Ο Χρήστος Κατσώτης του Περικλή (γεννήθηκε στο Κοτσανόπουλο Πρέβεζας) είναι βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Β΄ Αθηνών από το 2012. Ως υπάλληλος ξενοδοχείου εργάστηκε για πολλά χρόνια σε αυτόν τον κλάδο, δραστηριοποιήθηκε στους κόλπους της Αριστεράς, έγινε μέλος του Ε.Γ. του ΠΑΜΕ, και διετέλεσε μέλος του προεδρείου του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχοϋπαλλήλων της πρωτεύουσας. Έχει διατελέσει επίσης και είναι μέλος μέχρι σήμερα της Κ.Ε (κεντρικής επιτροπής) του ΚΚΕ.

Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του σχετικά με την κουβέντα που διεξάγεται στην βουλή τις τελευταίες ώρες στην ελληνική βουλή σχετικά με την συνταγματική αναθεώρηση.

Επιπρόσθετα κουβεντιάσαμε και ακούσαμε την άποψη του κ. Κατσώτη για το κρίσιμο ζήτημα των εργασιακών σχέσεων σε χώρους δουλειάς αλλά και της θέσης του ΚΚΕ απέναντι στο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης για αύξηση του κατώτερου μισθού.

Τέλος κουβεντιάσαμε μαζί του για τα βασικά σημεία και τον σχεδιασμό του ΚΚΕ για τις εκλογικές μάχες σε κεντρικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25752 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.