Ο Βασίλης Κωστούλας επικεφαλής της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας


Την Κυριακή 29 Μάρτη 2015 , πραγματοποιήθηκε συνέλευση της ολομέλειας της παράταξης. Στην ολομέλεια παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣυΡιζΑ Κώστας Μπάρκας.

Μετά από γόνιμη και δημιουργική συζήτηση η ολομέλεια έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις :

Ενέκρινε τον απολογισμό δράσης των εκπροσώπων μας στο Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι σήμερα, που παρά τις δυσκολίες, που αντιμετώπισαν από την απρόβλεπτη απουσία του επικεφαλής της παράταξης, ανταποκρίθηκαν ικανοποιητικά στα καθήκοντά τους.

Επικύρωσε ομόφωνα την αναπλήρωση της θέσης στο Δ.Σ. από τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Παπαδιώτη στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του

Επικεφαλής της παράταξης στο Δ.Σ. ορίστηκε ομόφωνα ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Κωστούλας αναλαμβάνοντας τις υποχρεώσεις που ορίζονται για τη θέση αυτή από τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δ.Σ. και το Νόμο.

Η ολομέλεια εξέλεξε συντονιστική Γραμματεία, που θα συνεπικουρεί το έργο της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο παράλληλα με την ανάδειξη των προβλημάτων του Δήμου και την αντιμετώπιση τους, με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών στη βάση των αρχών και θέσεων του προγράμματος μας .

Η συντονιστική Γραμματεία, στην οποία μετέχουν και οι τρεις εκλεγμένοι σύμβουλοι, θα καταμερίσει τα καθήκοντα, θα καταγράφει και θα προτείνει λύσεις για τις αναγκες των δημοτών μας, που βιώνουν την ανθρωπιστική κρίση και θα φροντίζει για την υλοποίηση των αποφάσεων και την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία της παράταξης.

(Από το γραφείο τύπου της Δημοτικής Ριζοσπαστκής Συνεργασίας)

About Ομάδα Σύνταξης 28441 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.