Ο Τηλυκράτης προσφέρει στους πληγέντες της φωτιάς τα έσοδα συναυλίας του Πάνου Μουζουράκη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μετά τη  καταστροφική φωτιά στη Λευκάδα το Δ.Σ. του Τηλυκράτη συνεδρίασε και ομόφωνα αποφάσισε τα κέρδη από τα εισιτήρια της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Αύγουστου με τον Πάνο Μουζουράκη να διατεθούν εξολοκλήρου στις οικογένειες που πλήγηκαν από την φωτιά  . Μετά από επαφή που είχαμε και με τον ίδιο τον καλλιτέχνη, προς τιμήν του δώρισε και αυτός με τη σειρά του το σύνολο της δικής του αμοιβής για τον ίδιο σκοπό, και για αυτό και τον ευχαριστούμε θερμά .

Σας καλούμε λοιπόν την Δευτέρα στις 15 Αύγουστου στο ανοιχτό θέατρο Λευκάδας να διασκεδάσουμε και με το εισιτήριο των 10 ευρώ προπώληση ( 12 ταμείο) να δώσουμε μια μικρή ανάσα στους συμπολίτες μας που μας έχουν ανάγκη .

.

 

 

Το ΔΣ

MOUZOUAFISA

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25616 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.