Ο Σπύρος Σπύρου για το debate στην Περιφέρεια.


15-05-2019

 

Δήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, επικεφαλής του συνδυασμού «Ιόνιος Συμμαχία», Σπύρου Σπύρου:

 

«Έχουμε από καιρό δηλώσει την θετική μας θέση για συμμετοχή μας σε αναμέτρηση σε οποιοδήποτε μέσο μαζικής ενημέρωσης με τους επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων ενόψει των εκλογών.

 

Μια τέτοια συζήτηση, δηλώνουμε ξανά ότι θεωρούμε ότι θα δώσει δυνατότητα να ακουστούν όλες οι απόψεις και οι πολίτες να κρίνουν και να συγκρίνουν. Η πρωτοβουλία διεξαγωγής και πρόσκλησης ανήκει κατεξοχήν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 

Διερωτώμαι γιατί για θέματα που αποτελούν αρμοδιότητα των μέσων ενημέρωσης, ο κ. Γαλιατσάτος επιδιώκει να δημιουργήσει εντυπώσεις. Θεωρούμε ότι οι κινήσεις αυτές είναι προσχηματικές.

 

Πιστεύουμε ότι οι όροι διαφάνειας και ισονομίας μιας πολιτικής συζήτησης είναι ευθύνη των δημοσιογράφων, το έργο των οποίων διέπεται από την δεοντολογία του λειτουργήματος το οποίο επιτελούν.»

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22603 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.