Ο Σπύρος Πολίτης στον Prisma 91,6 για το FINAL FOUR ΛΕΥΚΑΔΑ


Το Final Four του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών θα διεξαχθεί 18-20 Μαρτίου στη Λευκάδα.

Η συνέντευξη Τύπου για την τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου 2016 στις 15.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου της Λευκάδας (Διοικητήριο Λευκάδας), με την παρουσία των προπονητών και αρχηγών των ομάδων του Αθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, που θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η τηλεοπτική μετάδοση θα είναι από τα κανάλια της Nova, ενώ τους αγώνες θα παρουσιάσει και ο Prisma 91,6, σε μετάδοση των Πανονίκου Κατωπόδη και Μάριου Περδικάρη.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Σπύρος Πολίτης  μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 χαρακτηρίζοντας ως πρόκληση για τον Δήμο Λευκάδας την συνδιοργάνωση, καθώς είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, καθώς βλέπουν πτυχές και λεπτομέρειες που δεν φαντάζονταν.

Οι συσκέψεις για την ασφάλεια του ΤΟΥΡΝΟΥΑ είναι απανωτές με στόχο την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, αποτελώντας σημείο αναφοράς και προβολής για το νησί.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22957 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.