Ο συγγραφέας Γιώργος Καμβυσσέλης στον Prisma 95,1


Για τις λογοτεχνικές ανησυχίες των νέων, μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 95,1 ο συγγραφέας Γιώργος Καμβυσσέλης 

Δυστυχώς οι νέοι, ανέφερε ο κ. Καμβυσσέλης, ειδικότερα στην Ελλάδα, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ανάγνωση και γραφή δεν δείχνουν ενδιαφέρον να αφιερώσουν χρόνο στη λογοτεχνία . « Σε μια εποχή που τα social media δεσπόζουν και έχουν τον πρώτο ρόλο, οι νέοι έχουν γαλουχηθεί καταλήγοντας σε ένα λανθασμένο δρόμο μη έχοντας την ικανότητα να συντάξουν μια σωστή πρόταση και να χρησιμοποιούν τα δικά τους συνθήματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Το βιβλίο αποτελεί πηγή πλούτου και δίνει ποιότητα στη ζωή μας, οι νέοι δυστυχώς δεν έχουν το περιθώριο χρόνου ή τη θέληση για την λογοτεχνία» επεσήμανε ο κ. Καμβυσσέλης .

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25605 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.