Ο πρόεδρος του ΠΕΑΣ Κατούνας στον Prisma 95,1: Ο Δήμος μεγαλώνει τον δρόμο αφήνοντας τα μπάζα στις αλυκές!!


 

Ο  πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κατούνας Ιωάννης Διγενής, μίλησε στον Prisma 95,1 αναφορικά με την διαπλάτυνση του δρόμου στις παρυφές των αλυκών, όπου έχει οδηγήσει στην «εξαφάνιση»  της Λυγιάς, μια παραλία με ακτογραμμή πάνω από δυο χιλιόμετρα που έχει καταλήξει μέσα σε λίγα χρόνια σε 600 μέτρα υποτυπώδους παραλίας.

Οι ευθύνες καταλήγουν στην δημοτική αρχή αναφέρει ο πρόεδρος, γιατί, όπως θα διαπιστώσει κανείς τα τελευταία χρονιά ο καθένας χτίζει αυθαίρετα, δημιουργεί κρηπιδώματα και πεζόδρομους. « Δυστυχώς ο δήμαρχος μεγαλώνει το δρόμο αφήνοντας τα μπάζα που περίσσεψαν  στις παρυφές των αλυκών. Δεν μπορείς να καταπατήσεις μια παραλία ενστερνιζόμενος ότι θα περάσει το απορριμματοφόρο, δεν δύναται να κανείς πρόχειρες δουλείες  χωρίς τις απαραίτητες μελέτες  δείχνοντας ασέβεια προς το περιβάλλον. Οι επενδύσεις πρέπει να γίνονται υπό όρους.»   ανέφερε.

Δεν υπάρχει  ένας νοήμων άνθρωπος που θα αντικρίσει  αυτές τις φωτογραφίες και δεν θα αγανακτήσει.

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26321 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.