Ο Νίκος Λιβιεράτος στον Prisma 95,1 για την κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας.


 

Ο Εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο Νικόλαος Λιβιεράτος  μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 95,1 με τον Παναγιώτη Κουνιάκη με αφορμή  την αντιπαράθεση που προκλήθηκε μεταξύ του  ίδιου  και τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Σταματέλο καθώς και τον πρόεδρο εργαζομένων  κ. Βεργίνη, στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε  ενάντια στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου και το επαπειλούμενο κλείσιμο του Κέντρου Υγείας Βασιλικής.

Ο κ. Λιβιεράτος κληθείς να τοποθετηθεί  σχετικά με τη διαφωνία που δημιουργήθηκε απάντησε ότι:

«Από άποψη αρχής μίλησα στο συλλαλητήριο παρόλο που δεν κλήθηκα. Η  αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν απεύθυνα ερώτημα στον κ. Βεργίνη για το πώς διεξάγονται κάθε φορά οι συγκεκριμένες κινητοποιήσεις.

 Συγκριμένα  μας έχουν συνηθίσει μέχρι στιγμής το ΠΑΜΕ  στην Λευκάδα και ο κ. Βεργίνης να πραγματοποιούν μέρα παρά μέρα διαδηλώσεις για τα ζητήματα του νοσοκομείου. Επομένως τον ρώτησα εξαιτίας τους θεσμικού ρόλου που κατέχει ως  πρόεδρος, γιατί δεν έχει κληθεί στη διαδήλωση ο περιφερειάρχης, ο βουλευτής, ο δήμαρχος και τα διάφορα σωματεία με σκοπό να επιτύχουμε μια πρέπουσα μαζικότητα»

Ο κ. Λιβιεράτος είπε χαρακτηριστικά «πρέπει να στείλεις  προσκλητήρια από τη στιγμή που είσαι πρόεδρος και όχι μια γενική ανακοίνωση, ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκε στην στάση του εργατικού κέντρου που δήλωσε ότι θα παραβρεθούν ως πρόσωπα όσοι θέλουν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο και εάν κάποιος  έρθει ως αντιπρόσωπος ενός σωματείου  θα πρέπει να έχει την σύμφωνη γνώμη του εργατικού κέντρου και να κινηθεί στο πολίτικο πλαίσιο που θέτουν. Αυτό δεν είναι εφικτό» τόνισε ο κ. Λιβιεράτος και πρόσθεσε ότι «Προσπάθησα να μιλήσω ως γιατρός για πέντε λεπτά και απειλήθηκα».

Στην συνέχεια ο ίδιος μίλησε για τα οξυμένα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου, την κόντρα που υπάρχει μεταξύ των γιατρών Λευκάδας-Πρέβεζας όσον αφορά τα περιστατικά που φεύγουν κάθε φορά από την Λευκάδα, λέγοντας πως μόνο μέσω μαζικών προσλήψεων μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21091 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.