Ο Νέος Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός στον Prisma 91,6: “Η μεγάλη νίκη είναι να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε όσα ονειρευόμαστε.”


Πλήθος κόσμου έχει κατακλύει το γραφείο της δημοτικής παράταξης “Σύγχρονη Λευκάδα” και του νέου Δημάρχου Χαράλαμπου Καλό λίγα λεπτά μετά την επιβεβαίωση του νικητήριου αποτελέσματος.

Ο νέος Δήμαρχος Λευκάδας έκανε την πρώτη του δήλωση στον Prisma 91,6 :

Ο Χαράλαμπος Καλός ευχαρίστησε τους Λευκαδίτες και τις Λευκαδίτισσες για αυτή την μεγάλη νίκη της σύγχρονης Λευκάδας, λέγοντας ότι “εκείνο που προέχει είναι να σχεδιάσουμε την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, καθώς για εμένα η  μεγάλη νίκη θα είναι να μπορέσουμε μετά από τέσσερα χρόνια να παράξουμε το έργο που έχουμε ονειρευτεί για να πάει η Λευκάδα μπροστά.”

 

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 27920 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

  1. Να πολιτευτείς στην Δημαρχία με διαφάνεια ( συμβατότητα διαδικασιών και στόχων) αυτή την εντολή σου έδωσαν απλόχερα οι πολίτες.Φύγανε απ άλλους και ακουμπήσανε σε σένα για να στηριχτούν κάπου. Αυτό είναι η κοινωνική μαζική ψυχολογία.
    Και να παραδώσεις κάποτε με τα χρόνια όχι σε γραφεία αλλά στο σημείο του έργου που δρομολόγησες και πρέπει να το συνεχίσει κάποια άλλη Δημοτική μελλοντική αρχή.
    Υγεία γαλήνη έργο και πρόοδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.