Ο Μότζο Τζότζο ξαναχτυπά, αυτή τη φορά και με drone πάνω από τη Λευκάδα! (βίντεο)


Ο Μότζο Τζότζο ξαναχτυπά με Drone πτήσεις από την Λευκάδα!

Ο γνωστός σε όλους Μότζο σε μια ακόμα « περιπέτεια» με τα παιδιά το οποίο περιέχει μαγικά κόλπα, συνταγές μαγειρικής, κατασκευές, Drone πτήσεις, κληρώσεις – διαγωνισμούς, facepainting και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Και όλα αυτά δωρεάν στο YouTube για παιδιά από 4 έως 104 ετών.

Αναβαθμισμένα σκηνικά, αστείες σκηνές και ψυχαγωγικές ιδέες κάνουν τα παιδιά να γίνονται συνταξιδιώτες στην περιπέτεια, να αναπτύσσουν την φαντασία τους, τις δεξιότητες τους, το λεξιλόγιο τους καθώς και να διευρύνουν τους ορίζοντες γνώσεων τους.

Για να μην χάνετε στιγμή από mini video, live video, αναρτήσεις επεισοδίων και άλλες πολλές περιπέτειες του Μότζο Τζότζο βρείτε τον και στην σελίδα του που στο Facebook https://web.facebook.com/MojoJojoAdventures/

H εκπομπή αυτή είναι ένα Family Project που στόχο έχει να κάνει γονείς και παιδιά να ταξιδέψουν, να παίξουν, να μαγειρέψουν, να αναρωτηθούν και να γνωρίσουν πολλές νέες τοποθεσίες ανα την Ελλάδα!

Βρείτε και το πρώτο επεισόδιο στο κανάλι του στο Youtube και κάντε εγγραφή για να μην χάνετε καμία από τις περιπέτειες του Μότζο Τζότζο!

 

Το δεύτερο επεισόδιο αριθμεί ήδη 800 views μέσα σε 4 μέρες και δείτε μερικά σχόλια από γονείς που το είδαν ήδη με τα παιδιά τους!

· Πάρα πολύ ωραία η εκπομπή!!!Η αγάπη σου για τα παιδιά κ γι αυτό που κανεις φαινεται…καθηλωσες τα παιδιά για 46 λεπτά….Συνέχισε αυτό που κάνεις!!Τα κάνεις πολύ χαρούμενα!

· Πολύ ωραίο βίντεο!!!! Σε ευχαριστούμε που μας δείχνεις τόσα όμορφα πράγματα. Συνέχισε έτσι!!! Μπράβο!!

· Μα τι ωραίο βίντεο. Ετοιμάζω προβολή στα παιδιά μου μετά την εκπαιδευτική τηλεόραση!!! Μια όμορφη παρέα για τα μικρά μας από έναν άνθρωπο που αγαπάει πολύ πολύ
τα παιδιά!!!

· Μπράβο είσαι καταπληκτικός, καθόλου κουραστικός. Ευρηματικό και έξυπνο. Συγχαρητήρια !!!! Συνέχισε
έτσι!!!

 

About Ομάδα Σύνταξης 28421 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.