«Ο κοροναϊός θα έχει λήξει έως τον Ιούνιο» εκτιμά ο πιο γνωστός επιδημιολόγος της Κίνας


Η παγκόσμια πανδημία του νέου κοροναϊού είναι πιθανό να έχει τελειώσει ως τον Ιούνιο, δήλωσε την Πέμπτη 12/3 ο γνωστότερος επιδημιολόγος της Κίνας, Τζονγκ Νανσάν.

Ο επιστήμονας, που ηγείται της ομάδας των εμπειρογνωμόνων στο κινεζικό υπουργείο Υγείας που είναι επιφορτισμένη με την αντιμετώπιση της επιδημίας, σημείωσε επίσης ότι πολλά εισαγόμενα κρούσματα του SARS-CoV-2 στην Κίνα αφορούν ασυμπτωματικούς ασθενείς και ότι τα ποσοστά επανανόσησης μεταξύ των ασθενών που έχουν αναρρώσει είναι χαμηλά.

Ο 83χρονος επιδημιολόγος, ο οποίος είναι γνωστός για την συμβολή του στην καταπολέμηση του ξεσπάσματος SARS το 2003, έκανε τις δηλώσεις αυτές σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 28478 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Ο starepidimiologer ( ο σταρ επιδιμιολόγος για τις οχιές και τις δεντρογαλιές). says:

  Τσέκια σου Βαγενά μου , επιδημιολόγε και μάλιστα γνωστέ επιδημιολόγε (starepidimiologer) της Κίνας. Πρόσεξε μην χάσεις τα γραμματά σου !!
  Που αν ήξερες γράμματα δεν θα είχε ξεκινήσει ο κορονο’ι’ός ( μορφή σύγχρονης κινεζικής Πανώλης).
  Μυαλό δεν βάλατε ούτε απ το 1347 με την κινεζική τότε πανώλη ( δονάκιο της χολέρας) που με τους δρόμους του μεταξιού ( απ αυτούς πήγε και πέρσσε και η μεγάλη Μαο’ι’κή πορεία του 1948) στείλατε σε όλο τον κόσμο τον Μαύρο θάνατο ( κινεζική πανώλη) βαι ξεπαστρέψατε το 1/3 ( δηλαδή 150 εκατομμύρια ανθρώπους) του τότε κόσμου του πλανήτη.Και πόσα ακόμα εκατομμύρια ιθαγενών τότε άγνωστων πληθυσμών.
  Να συστήσεις στα δις ομοεθνών σου να βράζουν και να ψήνουν τα φαγητά ( να μην τα τρώνε ωμά τα κάθε λογής κρέατα που τρώτε ( ακούστηκε για φίδια δεντρογαλιές και οχές γαρνιρισμένα με νυχτερίδες κλπ συνομοταξιακά), βα φκιάξετε δίκτυα αποχέτευσης και υπονόμων και όχι υπέργεια φούμαρα ουρανοξύστες και μέγαρα με χρυσά πόμολα και αδαμαντένιους μπιντέδες και χέστρες χωρίς αποχέτευσεις και δίκτυα ύδρευσης ).
  Πρόσθετα να βγάλτε απ το μυαλό σας τις πολιτιστικές επανσστάσεις κσι τις μεγάλες πολυπκηθείς συγκεντρώσεις με τα μιλιούνια πρόβατα ανθρώπους δτις μεγάλες δήθεν αλάνες πλατείες που τους μαζεύεται σαν ζώα για σφαγή.
  Να πάψτε την ψευτοπαραγωγή αχρήστων αντικειμένων από καρφίτσες και συνδετήρες χαρτιών που σκουριάζουν και είναι επικίνδυνα, πλαστικά κσι παιχνίδια από επικύνδινης ποιότητας πετροχημικά που γεμίσατε τον πλανήτη , και από ,ρουχοφάσματα και πανιά χειρότερα απ το τσερβόλ και με χρώματα που μεταλάσσονται και προκαλούν κνησμολυς και δερματικά προβλήματα , και πάψτε να ανακαλύπτεται τα ακριβά super cars που γεμίσατε τα γκαράζ των μεγάλων πολεών σας της καπιταλιστικόκομμουνιστικής νομεκλατούρα σας , αφού το πολύ κάτι ποδήλατα από ανακυκλωμένο μαντέμι σκράπ και με τελάρα στήν σκάρα δεμένα με σάουλες και τριχές το πολύ να μπορείται να πάτε.
  Μυαλό δεν βάλατε εδώ κσι τουλάχιστον 6,5 αιώνες και 23 χρόνια από το 1347 ώς το 2020 σήμερα!!
  Δεν θέλωμε ούτε άλλες μεγάλες πορείες των ασθενειών σας κι ας τις λέτε πολιτιστικές επαναστάσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.