Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 απέναντι στον ΠΣ Πρέβεζα.


Με γκολ του Τζίμα Γ. στο 48΄ ο Κεραυνός Θεσπρωτικού πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 απέναντι στον ΠΣ Πρέβεζα.

Η ομάδα του Βαγγέλη Γκαρτζονίκα παρότι ηττήθηκε 1-0 από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια, και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες.

Το παιχνίδι είχε αρκετά καλή ποιότητα και σημαντικές φάσεις. Ήδη από νωρίς φάνηκε πως οι δυο ομάδες απελευθερωμένες από σκοπιμότητες είχαν την διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και αυτό αποδείχτηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 1΄ ο ΠΣ Πρέβεζα έχασε την πρώτη σημαντική ευκαιρία όταν σουτ του Δημουλιά  έδιωξε σε κόρνερ ο Λέκκος. Στο 17΄ σουτ του Παληογιάννη από καλή θέση άουτ. Στο 28΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για την Πρέβεζα όταν μετά από σέντρα του Τουλκερίδη από τα αριστερά ο Παληογιάννης με κεφαλιά από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 33΄ ατομική προσπάθεια και σουτ του Κούτσικου άουτ. Στο 48΄ ατομική προσπάθεια του Κούση Στ. προσπάθησε να περάσει και τον Κώτση χωρίς να τα καταφέρει, αλλά ο επερχόμενος Τζίμας Γ. με πλασέ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0. Ως το τέλος της αναμέτρησης ο ΠΣ Πρέβεζα έκανε μεγάλη προσπάθεια για ένα γκολ και έφτασε κοντά σε μια τέτοια επιτυχία αλλά οι τελικές προσπάθειες δεν καρποφόρησαν σε καμιά περίπτωση. Στο 50΄ σουτ του Δημουλιά άουτ. Στο 57΄ νέα σημαντική ευκαιρία για τον ΠΣ Πρέβεζα όταν ο Τουλκερίδης μόνος απέναντι από τον Λέκκο πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του Κεραυνού. Στο 61΄ σέντρα του Χαϊδάκη κεφαλιά του Τουλκερίδη από καλή θέση άουτ. Στο 72΄ σουτ του Κούτσικου διώχνει πάνω στη γραμμή ο Σπύρος Κούσης. Στο 85΄ απευθείας φάουλ του Δημουλιά διώχνει σε κόρνερ ο Λέκκος.

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Τριανταφύλλου-Κάσσαρι

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Ανδριανός Παπαδήμας): Λέκκος, Μπόμπορης Α., Τζίμας Μ., Μπόμπορης Β., Κιτσαντάς, Κούσης Σπ., Παλιάτσος, Κούσης Στ., Μαλέσκος, Κονταξής (87΄Δήμος), Βαρούχος (46΄Τζίμας Γ.).

ΠΣ Πρέβεζα (Βαγγέλης Γκαρτζονίκας): Κώτσης, Δήμας Θ, Σκαμνέλος, Χαϊδάκης, Πάσχος, Δημουλιάς, Τουλκερίδης (83΄Μπασιαδήμας), Παληογιάννης, Μπάτσος, Κούτσικος, Νίκου Ν.

ΠΗΓΗ


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    

About Ομάδα Σύνταξης 27491 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.