Ο Γιώργος Πλαγιώτης στον Prisma 91,6.


Για την υποψηφιότητα του με την Ρόδη Κράτσα και την παράταξη “Ιόνιο Δυνατά”  μίλησε στον Prisma 91,6 ο Γιώργος Πλαγιώτης, καθώς και για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων της Νέας εποχής.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ ΣΗΜΕΊΩΜΑ

Ειμαι στην Τράπεζα Πειραιώς ως προϊστάμενος . Είμαι μέλος του Δ.Σ. της Φ.Ε.Λ ΛΕΥΚΑΔΑΣ της δεύτερης παλαιότερης φιλαρμονικής της Ελλάδος και προσφέρω τις

υπηρεσίες μου στο συγκεκριμένο σωματείο. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχω στο τοπικό δημοτικό συμβούλιο   ΑΠΟΛΠΑΙΝΑΣ. Καλώ τους πολίτες της Λευκάδας να προσέλθουν στις κάλπες και στηρίξουν το συνδυασμό « ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ.  ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΨΗΛΑ»  και να μας δώσουν  την απαραίτητη πλειοψηφία για να αλλάξει πορεία και να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά και να  καταλάβει τη θέση που της αξίζει και να σταματήσει να είναι ουραγός στα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ.

Μίνι Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκα το έτος 1968 στη Λευκάδα από γονείς  Λευκαδίτες.

Έχω αποφοιτήσει από το Τεχνικό και Επαγγελματικό Λύκειο Λευκάδας, από το τμήμα

Βιομηχανικών εγκαταστάσεων και Βιομηχανικής παραγωγής.

Μεγάλωσα και  ζω στη Λευκάδα και έχω εργαστεί σε τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού για αρκετά χρόνια.

Έχω  εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις και εργάστηκα  για περίπου τρία χρόνια στην  Ρώμη της  Ιταλίας, στον τομέα των κατασκευών (ανακαινίσεις  οικιών και επαγγελματικών χώρων) καθώς και στο χώρο της εστίασης.

Εργάζομαι  στον τραπεζικό κλάδο από το έτος  1995, και ομιλώ άπταιστα την Ιταλική και πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα.

Είμαι  παντρεμένος και έχω δύο κόρες.

Έχω διατελέσει Τοπικός  Δημοτικός Σύμβουλος στις  δύο προηγούμενες  Δημοτικές θητείες,  είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας και ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Απόλπαινας Λευκάδας.

 Μπορώ να προσφέρω στον  τουριστικό (ανάπτυξη περαιτέρω  ποιοτικού προϊόντος) και στον  αγροτικό τομέα (προϊόντα ΠΟΠ)  και θα είμαι στη διάθεση της επικεφαλής του συνδυασμού.

 

About Ομάδα Σύνταξης 27432 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.