Ο Γυμναστικός Σύλλογος για τους 6ους Ιόνιους Αγώνες


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 6ους ΙΟΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Το Σάββατο 14/05/2016 ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, το Δήμο Λευκάδας και την Π.Ι.Ν. – Π.Ε. Λευκάδας διοργάνωσε τους 6ουςΙόνιους Αγώνες Στίβου, ανοίγοντας ουσιαστικά την αυλαία των εκδηλώσεων του εορτασμού της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.

Οι αγώνες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, σύμφωνα και με τις  δηλώσεις των συμμετεχόντων, αφού το επίπεδο της διοργάνωσης ήταν υψηλό, το πρόγραμμα κύλισε άψογα, τα αποτελέσματα ανακοινώνονταν άμεσα, το Στάδιο ήταν σε άριστη κατάσταση, οι εθελοντές έβγαλαν τον καλύτερο εαυτό τους προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες που εντοπίστηκαν, έχουν ήδη αξιολογηθεί και θα προγραμματιστούν οι ενέργειες βελτίωσης τους.

Στους αγώνες συμμετείχαν 25 σωματεία από τα Επτάνησα, την Ήπειρο, την Αιτωλοακαρνανία, την Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία, την Κρήτη, τη Μακεδονία και την Αττική με περίπου 500 αθλητές όλων των κατηγοριών, μεταξύ των οποίων 4 ομοσπονδιακοί προπονητές (Βογιατζάκης, Νούτσης, Πάντος, Σκορδίλης) με 5 αθλητές της Εθνικής ομάδας στίβου (Ανδρεάδης, Κολοκυθά, Πολίτη, Ρωμαίου, Τριβυζάς) και 2 της Εθνικής ΑΜΕΑ (Βέλτσης, Κουτούλιας).

Από τις επιδόσεις που ξεχώρισαν ήταν του Παναγιώτη Ανδρεάδη (ΓΣ Χαϊδαρίου) που τερμάτισε στα 100μ σε 10’’64 και του Παναγιώτη  Τριβυζά  (ΟΣΦΠ) στα 200 σε 21’’58,

του Γιάννη  Σταματελόπουλου (ΓΑΣ Ιεράπετρας) στα 400μ με 49’’98, τηςΚωνσταντίνας Ρωμαίου (Κερκυραϊκός) στο μήκος με 6.06μ, του παίδα  Κώστα  Μυλωνά  (Αστέρας Πρέβεζας) με βολή στα 62,01μ,  των παγκορασίδων Σπυριδούλα Καρύδη (Κερκυραϊκός)  στο μήκος με 5,44μ και Παναγιώτα Δόση (ΑΟ Κέρκυρας 2015) στο ύψος με 1,70μ καθώς και του παμπαίδα  Γιώργου Αναγνώστου (Κερκυραϊκός) στο μήκος με 5,75μ.

Από τους αθλητές του Γυμναστικού διακρίθηκαν η συνήθης ύποπτη Θάλεια Ζακυνθινούπου κέρδισε την κούρσα των 110μ με εμπόδια με χρόνο 16’’08, ο Φυτόπουλος Κων/νοςπου επίσης κέρδισε τη σφαίρα Παμπαίδων Β’ με 11,73μ και τερμάτισε στη 2η θέση στα 60μ, η Θειακού Μιχαέλα κατέλαβε τη 2η θέση στη σφαίρα ΠΚ Β’ με βολή στα 8,04μ και ο Δημήτρης Χαλικιάς που κατέλαβε 2η θέση στον ακοντισμό ΠΠΑ΄ με 39,40μ και την 3ηθέση στα 150μ ΠΠΑ΄ με χρόνο 18’’93. Δεν αγωνίστηκαν η Γεωργιάννα Ιωακειμίδη που έχει ξεκινήσει προπονήσεις αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμη και ο Κων/νος Ζαμπέλης που είχε κάποιες ενοχλήσεις.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον πίνακα των μεταλλίων και τα αποτελέσματα αναλυτικά:

mt

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ..

About Ομάδα Σύνταξης 28383 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.