Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης στον Prisma 91,6


Την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 12.00 στο Prisma Radio 91.6 και στο ‘Ίδιο έργο θεατές’ καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Κώστας Αρβανίτης.

Ο Κώστας Αρβανίτης είναι έμπειρος δημοσιογράφος με μεγάλη πορεία στα ΜΜΕ κατά το παρελθόν και νυν, νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- -Προοδευτική συμμαχίαστις τελευταίες ευρωεκλογές του Μαΐου ”. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ΕΡΤ, MEGA και στο Κόκκινο 105.5 (όπου υπήρξε και διευθυντής του), στο ραδιόφωνο του 24/7 όπου επίσης διετέλεσε διευθυντής, στον Μελωδία FM αλλά και αλλού.

Ο κ. Αρβανίτης μας μετέφερε την αισιοδοξία του για την ανατροπή της διαφοράς ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. ενόψει των εθνικών εκλογών τονίζοντας παράλληλα και την ευθύνη που έχει για την τελική απόφαση το εκλογικό σώμα. Στη συνέχεια ήταν αναλυτικός σχετικά με τις οργανωτικές τομές που χρειάζονται για την ανασυγκρότηση του κόμματος μπροστά στην εκλογική μάχη. Επιπλέον συζητήσαμε μαζί του για την άνοδο των συντηρητικών δυνάμεων και της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη. Κλείνοντας ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μας μετέφερε την πεποίθηση του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταθέσει εύκολα τα όπλα προσπαθώντας να πείσει κοινωνικές ομάδες και πολίτες που δεν τον ψήφισαν στις Ευρωεκλογές να συστρατευθούν τώρα μαζί του .

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22945 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.