Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής στον Prisma: “Ο κ. Τσίπρας είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί εσωτερικά, ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει σε μια νέα φάση”


Την Δευτέρα 27/8 στις 12 στον prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής.

Ο Βασίλης Σκουρής με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία. είναι από τους πιο έμπειρους και αξιόλογους δημοσιογράφους με μεγάλη πορεία στο χώρο των Μ.Μ.Ε. Πιο συγκεκριμένα είναι διευθυντής στο ραδιόφωνο NEWS 24/7, ενώ κείμενα του δημοσιεύονται στο NEWS 24.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε αρκετά μέσα. Πιο συγκεκριμένα έχει διατελέσει διευθυντής Σύνταξης στην REAL NEWS , υπεύθυνος της ενημερωτικής ιστοσελίδας real.gr, ραδιοφωνικός παραγωγός στον REAL FM καθώς και αρθρογράφος στην εφημερίδα ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ. Κείμενα του κατά καιρούς έχουν φιλοξενηθεί επίσης στον ιστότοπο ”Υστερόγραφα” αλλά κ.α.
Επιπρόσθετα ανά τακτά χρονικά διαστήματα ακούμε τον πολιτικό σχολιασμό του και σε τηλεοπτικά μέσα και ενημερωτικές εκπομπές.

Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για την πολιτική συγκυρία , τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας κυβέρνησης καθώς και το νέο ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σκουρής τόνισε ότι η κυβέρνηση δίνει μια έμφαση στα ζητήματα ασφάλειας και οικονομίας . Κρίσιμο ρόλο θα παίξει την ερχόμενη εβδομάδα τα ταξίδια του πρωθυπουργού σε Χάγη και Βερολίνο ενώ επίσης αναμένεται να ακούσουμε και την νέα ηγεσία της δικαιοσύνης στο υπουργικό συμβούλιο.

Ο κ. Σκουρής αφού παρουσίασε την άποψη του για τους μετακλητούς και το νομοσχέδιο του ”επιτελικού κράτους” από τη Ν.Δ μας μετέφερε την άποψη του και για το νέο ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ.

”Ο κ. Τσίπρας είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί εσωτερικά, ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει σε μια νέα φάση”.

”Πολύ πιθανόν ο κ. Σκουρλέτης να αποχωρήσει από γραμματέας και ο Α. Τσίπρας να εκλεγεί πλέον πρόεδρος από την βάση του κόμματος”.

Κλείνοντας τόνισε ότι οι όποιες αλλαγές θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται μετά την ΔΕΘ και θα οριστικοποιηθούν στο συνέδριο του κόμματος

About Ομάδα Σύνταξης 27934 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Τι σημσίνει κυρίαρχος σε μια συλλογικότητα και δή πολιτική κομματική??? ?? says:

  Τα ίδια με τους κυρίαρχους τους καταλληλότερους τους πρώτους τους μεγάλους??.Η δημοσιογραφική πένα ή σκέψη δεν λέει να βάλει μυαλό ??
  Το ανόητο κριτήριο του κυρίαρχου ( ούτε στον εαυτό του ο άνθρωπος δεν είναι κυρίαρχος) πάλι το βλέπει δτην συλλογική δομή ο εν λόγω δημοσιογράφος??
  Δηλαδή τι έχουν να χωρίσουν στην συλλογική κομματική δομή οι μετέχοντες και πρέπει να υπάρχουν κυρίαρχοι υποτελείς νικητές ηττημένοι ?? Δεν έχει η κομματική αυτή δομή την υποχρέωση να προτίνει μέτρα καιβαοόψεις για το καλύτερο καθε μέρα των πολιτών?? Και πρέπει οι πολίτες να ξέρουν για τους κυρίαρχους ή τους κομματικούς επιβήτορες?? , που όμως δεν ενδιαφέρουν το κοινωνικό σύνολο.
  Δηλαδή ο κάθε επικυρίαρχος είναι ο επιβήτορας και ο καταλληλότερος και ο πρώτος που θα σώσει την κοινωνία ( την οποία δεν έσωσε ο Ιησούς Χριστός) και για τούτο χρεωκοπήσαμε ακόμα και στην μικρή ιστορική αναφορά που δρά ο επικυρίαρχος.??
  Ούτε οι πολίτες ενδιαφέρονται αν στον σύριζα υπάρχει επικυρίαρχος ή επιβήτορας της πολιτικής. Κάί άν ύπάρχει -όπως τον λέει ο εν λόγω δημοσιογράφος το επάγγελμα – δεν τους ενδιαφέρει.
  Ο δημοσιογράφος μπορεί να κάνει την δουλειά του ώς επαγγελματίας για το μεροκαματό του και τκυς στόχους που του βάζουν οι εργοδότες του ή τους στόχους που βάζει ο ίδιος να βλέπει κυρίαρχους στα συλλογικά πολιτικά κόμματα.
  Απλά η κουλτούρα του δημοσιογράφου δεν ιναι κατ ανάγκη του γούστου των πολιτών.Ειναι θέμα αισθητικής.
  Ο δημοσιογράφος κάνει την δουλειά του οι πολίτες την δικιά τους.
  Και καλά ιναι ο αρχηος του Σύριζα Κος Τσίπρας να διαψεύσει ότι δεν είναι επικυρίαρχος στην συλλογικότητα του κόμματος που ανήκει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.