Ο δημοσιογράφος του Epsilon Θανάσης Μυλωνάς σχολιάζει την επικαιρότητα στον Prisma 91,6


Την επικαιρότητα, καθώς και τις πολιτικές εξελίξεις, σχολίασε μιλώντας στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 ο δημοσιογράφος και σχολιαστής του Κεντρικού δελτίου ειδήσεων της τηλεόρασης του Epsilon Θανάσης Μυλωνάς.

Ο ίδιος είπε ότι την Ελληνική πραγματικότητα χαρακτηρίζει η πρόσφατη δήλωση του Γάλλου Πρωθυπουργού  Μανουέλ Βαλς, ο οποίος δήλωσε σε Γάλλους δημοσιογράφους: ” Ζηλεύω τον Τσίπρα! Πέρασε 7.500 σελίδες χωρίς να ανοίξει ρουθούνι!”

Σε αντίθεση με εμάς τους Έλληνες οι Γάλλοι πολίτες έβαλαν στην άκρη τις πολιτικές τους διαφορές, έχοντας ξεσηκωθεί μαζικά, ακινητοποιώντας το Δημόσιο τομέα με αφορμή την επιχείρηση να αλλάξει το εργασιακό καθεστώς.

Ο Θανάσης Μυλωνάς σχολιάζει όλα τα καυτά θέματα, καθώς και μέτωπα της πολιτικής επικαιρότητας.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22335 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.