Ο δημοσιογράφος Νίκος Αγγελίδης στον Prisma 91,6

Την Πέμπτη 7/2 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Νίκος Αγγελίδης.
Ο Νίκος Αγγελίδης είναι έμπειρος δημοσιογράφος της Δημόσιας τηλεόρασης (ΕΡΤ). Στο παρελθόν έχει εργαστεί και σε άλλα μέσα ενημέρωσης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συζητήσαμε Πέμπτη μαζί του για το λεύκωμα με τίτλο “Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου”.

Το λεύκωμα- βιβλίο το οποίο έχει παρουσιαστεί σε παρά πολλά μέρη της χώρας αλλά και στο εξωτερικό και έχει επιμεληθεί ο ίδιος.
Επιπρόσθετα μιλήσαμε για το ταξίδι στην ιστορία της ΑΕΚ , την σύνδεση της με την προσφυγιά και τις ομάδες που έχουν αναφορά το σήμα του δικεφάλου.

Τέλος ο κ. Αγγελίδης μας σχολίασε τις αλλαγές στην ΕΡΤ , τον ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης αλλά και την νέα εκπομπή που θα επιμεληθεί.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20578 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.