Ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα στον Prisma 91,6


Την Δευτέρα 10/6 στις 12 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστος Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Μανώλης Κοττάκης.

Ο Μανώλης Κοττάκης είναι έμπειρος δημοσιογράφος, διευθυντής της εφημερίδας ”Εστία” και αρθρογράφος της εφημερίδας ”Δημοκρατία”. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Καθημερινή, τον Real FM , τον 24/7 radio , την ΕΡΤ αλλά και αλλού.

Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για την πολιτική συγκυρία , την πορεία των κομμάτων στο δρόμο προς τις εκλογές αλλά και την πολιτική αντιπαράθεση. Επίσης ακούσαμε το σχόλιο του ενόψει και της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο κ. Κοττάκης τόνισε ότι η Ν.Δ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πείθουν τους πολίτες και το εκλογικό σώμα με το πρόγραμμά και το λόγο τους για την διακυβέρνηση της χώρας σε εποχές κανονικότητας.
Τέλος ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κινδυνεύει να μετεξελιχθεί σε κόμμα της σοσιαλδημοκρατίας αφού κάτι τέτοιο έχει είδη συμβεί. Παρόλα αυτά έκλεισε τονίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ηγεμονευόμουν πλέον ως δύναμη στο χώρο της κεντροαριστεράς.

About Ομάδα Σύνταξης 27534 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.