Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κανελλόπουλος στην έκτακτη εκπομπή ”Στο ίδιο έργο θεατές”Την Τετάρτη 22 Απριλίου καλεσμένος στην έκτακτη εκπομπή ”Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση ήταν ο Δημήτρης Κανελλόπουλος.
Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος είναι έμπειρος δημοσιογράφος-αρθρογράφος στην Εφημερίδα των Συντακτών και διαχειριστής του ενημερωτικού site e-tetradio.gr.
Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για την κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό της χώρας , την δημοσιογραφία σε καιρούς πανδημίας αλλά και την πολιτική των ΜΜΕ. Επίσης ο κ. Κανελλόπουλος μας μετέφερε την εικόνα από τις πωλήσεις των εφημερίδων σήμερα αλλά και της επόμενης ημέρας στο χώρο του τύπου.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25638 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.