Ο δημοσιογράφος Άρης Ραβανός στον Prisma 91,6..


Την Πέμπτη 28/3  στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος τηλεφωνικά του Χρήστου Τσούτση στην εκπομπή ήταν ο Άρης Ραβανός.

Ο Άρης Ραβανός με καταγωγή από την Άρτα είναι έμπειρος δημοσιογράφος με μεγάλη πορεία στα ΜΜΕ και με εμπεριστατωμένη πολιτική άποψη. Ζει και εργάζεται εδώ και χρόνια στην Αθήνα και έχει πραγματοποιήσει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στα οικονομικά, την νομική αλλά και την δημοσιογραφία . Πιο συγκεκριμένα εργάζεται σήμερα ως πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα ”Το BHMA” ενώ συνεργάζεται και με την εφημερίδα ”ΤΑ ΝΕΑ”. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στο ΒΗΜΑ FM ως ραδιοφωνικός παραγωγός , ενώ έχει συνεργαστεί και με την εφημερίδα ”Το Ποντίκι” το περιοδικό “Επίκαιρα” και άλλα μέσα. Παράλληλα τον βλέπουμε μέσα από την συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης (ΕΡΤ) κάθε Παρασκευή όπου παρουσιάζει την πολιτική εκπομπή ”Η επόμενη Μέρα”. Επίσης βλέπουμε και ακούμε και διαδικτυακά το εβδομαδιαίο πολιτικό σχόλιο του μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα in.gr.

Συζητήσαμε αρχικά με τον κ. Ραβανό για την πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ των κομμάτων στο δρόμο προς τις εκλογές.
”Συζήτηση για τα σοβαρά ζητήματα δεν έχει γίνε ακόμα” .

” Η προεκλογική συζήτηση για τις ευρωεκλογές έχει χαρακτηριστικά εθνικών εκλογών”.

Στην συνέχεια συνομιλήσουμε για το ρόλο της αποχής, τους ετεροδημότες αλλά και τα χαρακτηριστικά των υποψηφιοτήτων και στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Επιπρόσθετα κουβεντιάσαμε για το άνοιγμα των κομμάτων αλλά και τους σχεδιασμούς ενόψει ευρωεκλογών. Ειδικά για τον κυβερνητικό σχεδιασμό ο Άρης Ραβανός σχολίασε ”ότι δεν είναι θέμα μόνο προσώπων το άνοιγμα προς την κεντροαριστερά”.’

‘Το θέμα αν είναι τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια σηματοδοτούν κάτι και αν μπορούν να κινητοποιήσουν και κόσμο”.

”Οι ευρωεκλογές είναι ένα πρώτο τεστ για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.” Τέλος μιλήσαμε για θέματα οικονομίας και κοινωνικής πολιτικής που αφορούν και την συγκυρία καθώς και για το κρίσιμο ζήτημα των εξορύξεων υδρογονανθράκων που απασχολεί τους Ηπειρώτες συνολικά .

About Ομάδα Σύνταξης 28484 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.