Ο δημοσιογράφος Αντρέας Πετρόπουλος μιλάει για το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο στον Prisma 91,6


Την Παρασκευή 20/9 στις 12 στον prisma radio 91.6 και ”Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Αντρέας Πετρόπουλος

Ο Αντρέας Πετρόπουλος είναι γνωστός και έμπειρος δημοσιογράφος. Πιο συγκεκριμένα ο Αντρέας Πετρόπουλος είναι δημοσιογράφος της εφημερίδας Αυγής και έχει εργαστεί στο παρελθόν και σε άλλα Μέσα Ενημέρωσης όπως στην ηλεκτρονική ενημερωτική σελίδα newsit.gr, στο ραδιόφωνο του ”Κόκκινου” 105.5 αλλά κ.α.

Με εμπειρία στο πολιτικό αλλά και εργατικό ρεπορτάζ συνομιλήσαμε μαζί του για το σκάνδαλο Novartis, την πολιτική συγκυρία, τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις πολιτικές που προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση Ν.Δ σε εργασιακά και οικονομία. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Πετρόπουλος μας μετέφερε πτυχές του ”αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου” που έρχεται προς ψήφιση την Τρίτη 24/9 στην εθνική αντιπροσωπία. .

Ο κ. Πετρόπουλος ανέλυσε την κατάσταση με τις συλλογικές και κλαδικές συμβάσεις και τις προθέσεις τις κυβέρνησης ενώ μίλησε και για ”την ανοιχτή επικοινωνία ΣΕΒ-Μαξίμου” που αποτυπώνεται στο νέο αναπτυξιακό νόμο.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25561 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.