Ο Δήμος Λευκάδας συνδιοργανώνει αθλητικά δρώμενα με τον Αθλητικό Σύλλογο Νυδριού «ΟΔΥΣΣΕΥΣ» και τον Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας.


Φίλες και Φίλοι του Αθλητισμού,

Για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο (14-15 Μαϊου 2016) ο Δήμος Λευκάδας συνδιοργανώνει αθλητικά δρώμενα με τον Αθλητικό Σύλλογο Νυδριού «ΟΔΥΣΣΕΥΣ» και τον Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας.

Συγκεκριμένα :

α) Οι 6οι ΙΟΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης «ΠΛΑΤΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗΣ» το Σάββατο 14 Μαϊου 2016.

Συμμετέχουν αθλητές απ΄ όλα τα Ιόνια Νησιά αλλά και από άλλα μέρη της χώρας, αρκετοί δε από αυτούς υψηλού επιπέδου. Οι αγώνες συνδιοργανώνονται με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας.

β) Στο Νυδρί σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «ΟΔΥΣΣΕΥΣ» συνδιοργανώνονται  εκδηλώσεις με αφορμή την αδελφοποίηση της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας με την AS MONACO της Γαλλίας. Πέρα από την όποια άλλη μορφή βοήθειας, ο Δήμος Λευκάδας συμμετέχει στις εκδηλώσεις με τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου των Προγραμμάτων  «Άθληση για Όλους»  σε τουρνουά που γίνεται για την τελετή αδελφοποίησης των ομάδων.

Καλούμε τους συμπολίτες μας, να τιμήσουν τις σπουδαίες αυτές εκδηλώσεις που με τόσο κόπο και επιμέλεια διοργανώνουν οι σύλλογοί μας.

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

About Ομάδα Σύνταξης 28556 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.