Ο δήμαρχος Λευκάδας για την επένδυση Ριμπολόβλεφ στο OPEN.


Τηλεφωνική παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή ώρα Ελλάδος 5:30, έκανε ο δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Δρακονταειδής σχετικά με την επένδυση Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό.

Όπως ανέφερε, προφανώς είναι μία επένδυση που επηρεάζει τον Δήμο της Λευκάδας, πρόκειται για μία επένδυση που γίνεται στο Σκορπιό, συμπεριλαμβάνει πεντάστερο ξενοδοχείο,αθλητικές εγκαταστάσεις και άλλες υποδομές, ενώ πρόκειται για μία επένδυση που θα ξεκινήσει πολύ σύντομα.

Η επένδυση αυτή είναι σημαντική,  θα απασχολήσει κόσμο από το νησί, αυτό είναι σημαντικό βοηθάει, με τη δημοτική αρχή να είναι θετική σε τέτοιου είδους επενδύσεις, με το δήμο να βοηθάει στο μέτρο του δυνατού, μιας και εμπλέκεται σε μια σειρά από διαδικασίες, σεβόμενοι πάντα και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για μας το ευρύτερο περιβάλλον της περιοχής κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς και την αισθητική του χώρου.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25615 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.