Ο Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός στο MEGA..


Για τις προσδοκίες που υπάρχουν στη Λευκάδα για το τουριστικό ρεύμα μίλησε ο δήμαρχος του νησιού Χαράλαμπος Καλός μιλώντας στην εκπομπή «ΜΕGA Mag».

Όπως είπε, η Λευκάδα φημίζεται για το φυσικό της περιβάλλον, τις παραλίες, τις εναλλαγές των τοπίων και οι επιχειρηματίες και οι κάτοικοι ευελπιστούν να έχουν και φέτος ένα καλοκαίρι που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους.

Συγκριτικό πλεονέκτημα του νησιού είναι η σύνδεση με την ηπειρωτική Ελλάδα και στόχος είναι αυτό το πλεονέκτημα να αναδειχθεί ώστε το νησί να γίνει πόλος έλξης για τον εσωτερικό τουρισμό.

Συγκρατημένες είναι οι εκτιμήσεις σχετικά με τους τουρίστες από το εξωτερικό, καθώς προέρχονται παραδοσιακά από Ιταλία, Βρετανία, Γερμανία, χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από τον κορωνοϊό και υπάρχουν περιορισμοί.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26276 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.