Ο Χαράλαμπος Καλός για την φωτιά στον Prisma 91,6


Ο Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 για την χθεσινή φωτιά στο παλιό κέντρο της Λευκάδας.

Όπως ανέφερε, “χθες το βράδυ απεφεύχθησαν τα χειρότερα, γιατί το ιστορικό κέντρο της Λευκάδας έχει τις ιδιαιτερότητές του σε σχέση με τα στενά και την πρόσβαση, όμως αυτή τη φορά όλα λειτούργησαν υποδειγματικά και από την πλευρά της πυροσβεστικής και της πολιτικής προστασίας.

Δεν παρουσιάστηκε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, ότι υπήρχε κανένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, οι κρουνοί την λειτούργησαν υποδειγματικά, τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα και για αυτό το λόγο δεν είχαμε χειρότερες εξελίξεις.

Μέχρι την κατάσβεση της φωτιάς υπήρχε η ανησυχία, όχι μόνο σε εμένα, αλλά το έβλεπες και στα πρόσωπα των ανθρώπων της πυροσβεστικής, χάρτης πολιτικής προστασίας και όλων των παρισταμένων, γιατί όντως η κατασκευή των σπιτιών είναι τέτοια, όπως επίσης σε παρακείμενο χώρο υπήρχε μία αποθήκη ξυλείας και ποτέ δεν είμαστε σίγουροι για το τι τροπή μπορεί να πάρει μία πυρκαγιά στο ιστορικό κέντρο.

Ευτυχώς όμως όλα δούλεψαν ρολόι και αποφύγαμε τα χειρότερα.

Φωτό:Lefkadapress

About Ομάδα Σύνταξης 27514 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.