Ο ΑΣΛ Φίλανδρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου


Μεγάλη συμμετοχή των Ακαδημιών του Φιλάνδρου το Σαββατοκύριακο 9-10/02/2019 σε δύο πρωταθλήματα.
Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο και την Κυριακή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου Ανδρών/Γυναικών στο ΣΕΦ ο Φίλανδρος συμμετείχε με 2 αθλητές οι οποίοι συμμετείχαν παρ’ ότι μικρότερης ηλικιακής κατηγορίας. Στα 800μ. ο Γεώργιος Καρλής τερμάτισε σε χρόνο 2.08.48. Στο πένταθλο γυναικών η Ευδοξία Κουρέτση κατέλαβε την 9η θέση με 2853 βαθμούς.

Αντίστοιχα το Σάββατο 9/2/2019 οι μικρότερες ηλικίες έλαβαν μέρος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα. Ο Φίλανδρος με 9 παιδιά κατάφερε και απέσπασε την 3η θέση στα 1000μ ΠΠΒ με το Πέτρο Πανάκη με χρόνο 3.18.6 ενώ από τα κορίτσια την καλύτερη θέση κατέλαβε η Δανάη Λάμπρη (4η) με χρόνο 7.29.04 στα 2000μ. στην κατηγορία ΠΚΑ. Στην μικτή σκυταλοδρομία μίνι ΠΠ/ΠΚ Β 4Χ1000μ ο σύλλογος κατέλαβε την 6η θέση με χρόνο 17.02.7 (Νικόλαος Ζαβερδινός, Βησαρία Γαζή, Νικόλαος Αρβανίτης, Μαρία Κούρτη).

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22007 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.