Ο Άρης Ραβανός στον Prisma 91.6: “Ύφεση ρεκόρ 15,2 το δεύτερο τρίμηνο…”


Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στις 12 στον prisma radio 91.6 και ”Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Άρης Ραβανός.

Ο Άρης Ραβανός με καταγωγή από την περιοχή του Νομού Άρτας, είναι έμπειρος και επιτυχημένος δημοσιογράφος με παρουσία χρόνων στα ΜΜΕ ως μάχιμος εργαζόμενος στο χώρο δουλειάς του.
Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα
Έχει συνεργαστεί στην διάρκεια των χρόνων πιο συγκεκριμένα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και την Δημόσια Τηλεόραση(ΕΡΤ), ως παρουσιαστής ενημερωτικών εκπομπών και επίσης με τις εφημερίδες ”Ελεύθερος Τύπος” ” Ποντίκι” και ” ΤΑ ΝΕΑ” καθώς και με το πρώην ραδιόφωνο BHMA FM και το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ.
Για πάνω από 20 χρόνια εργάζεται ως πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα ”ΤΟ ΒΗΜΑ” όπου και διαβάζουμε κείμενα του και το εμπεριστατωμένο σχόλιο του σήμερα .

Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για την πολιτική για την πολιτική συγκυρία, την οικονομία και την δεύτερη φάση της πανδημίας καθώς επίσης για τις προθέσεις και επιλογές της κυβέρνησης .
Τέλος ακούσαμε το σχόλιο του για τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις προτεινόμενες αλλαγές του Αλέξη Τσίπρα.

” Είναι κρίσιμο τι θα δούμε το επόμενο διάστημα με την πανδημία” ” Υπάρχουν πολλά λάθη και παραλείψεις μέχρι στιγμής στην θωράκισης του συστήματος όχι μόνο με τις ΜΕΘ ή με τα νοσοκομεία..” ” Το στοίχημα είναι πως θα ξεκινήσουν τα σχολεία..”
” Ανεργία και υψηλή ύφεση συνθέτουν ένα δύσκολο σκηνικό…” ” Ύφεση ρεκόρ 15,2 το δεύτερο τρίμηνο…” ” Ύφεση που τρομοκρατεί…” Το θέμα είναι τι επηρεάζει αυτή η μεγάλη ύφεση..”” Υπάρχει ένα παράδοξο, να έχει καπελωθεί ο ρόλος του Υπουργού Οικονομικών από μια επιτροπή τεχνοκρατών , την επιτροπή Πισσαρίδη… Επομένως το Υπουργείο Οικονομικών δεν φαίνεται να έχει κάποιο σχέδιο για το που θα κατευθυνθούν οι χρηματοδοτικοί πόροι ενίσχυσης..”
” Το σχέδιο Πισσαρίδη θυμίζει μνημονιακά μέτρα…”
”Είχαμε και θετικά στοιχεία μέσα σ’ αυτή την πρωτόγνωρη κρίση όπως η αύξηση των επενδύσεων..” ” Αυτή την στιγμή γίνεται μια διαχείριση..”

About Ομάδα Σύνταξης 27537 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Καλά κάνει και κατάγεται απ την Άρτα.
  Καλά κάνει και είναι έμπειρος δημοσιογράφος.
  Καλά κάνει και βγάζει το μεροκαματό του υποστηρίζοντας τις απόψεις του και τις απόψεις των εκάστοτε εργοδοτών του.
  Καλά κάνει και εμφαίνει στο 15,2% ύφεση στο β τρίμηνο.
  Καλά κάνουν και οι πολίτες και ακοτν τα επίσημα στοιχεία του οεωθυπουργού στην βουλή, ότι υφεσιακά η Ελλάδα ελιναι σε καλύτερη θέση από τον μέσο Ευρωπαικό όρο.
  Καλά κάνουν οι πολίτες όποιοι θέλουν και βλέπουν ότι η κυβέρνηση έχει σχέδιο και για το θέμα δημόσιας υγείας και για το θέμα της οικονομίας -έκανε το καλύτερο μέσα σε αυτή την ύφεση.
  Και καλά θα κάνειβο εν λλιγω δημοσιογράφος να λέει εξ αρχής -ίπως όλοι οι επαγελματίες δημοσιογράφοι ότι οι απόψεις των είναι ιδιωτικές λη κατ εντολή των εργοδοτώ τους και εξυπηρετούν την δική τους τσέπη και μόνο , όπως ίλων των επαγγελμάτων.
  Απλά το επαγγελμα του δημοσιογράφου έλκει την υπαρξή του στην δημιουργία των συνθηκών εντύπωσης ίντριγκας και σκοταδιών για να πουλήσει. Και γιατί η δημοσιογραφική σελίδα και ο εν λόγω έμπειρος δημοσιογράφος δεν βάζει αφήγηση ενός γεωργού οου παράγει
  σκόρδα ή κρεμμύδια ή λαθίρια ή ρεβύθια , να πεί ( ο γεωργός) την παραγωγή του??
  Το κείμενο έγραψε ένας γεωργός που βάζει βραγιές σκλορδα κόκκινα μικρά παλιό φύτρο. Και έλκει την καταγωγή του απ τα Ρεκατσινάτα Λευκάδος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.