Ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Χαλικιάς ανταπαντά μέσω του Prisma 95,1 στον τέως βουλευτή Θ. Σολδάτο


Ο αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς,  μίλησε στον Prisma 95,1 σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε για τη διακοπή διαδικασίας εκποίησης της άμμου.

 

Ο κ Χαλικιάς τόνισε ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για δεύτερη ΚΥΑ –όχι απλά γιατί δεν την ενέκρινε ο κ Χαρδούβελης- αλλά γιατί δεν εκδόθηκε από το αρμόδιο γραφείο δημόσιας περιουσίας. «Η μόνη ΚΥΑ που εκδόθηκε ήταν η αρχική, είχαμε πληροφορηθεί ότι θα έβγαινε δεύτερη αλλά δεν πρόλαβε» συμπλήρωσε.

Ο αντιπεριφερειάρχης ανέφερε σχετικά με τον τέως βουλευτή κ Σολδάτο:
«Ο κ. Σολδάτος μου είχε στείλει ηλεκτρονικά τον Οκτώβριο, τρεις μήνες πριν τις εκλογές, ανακοίνωση η όποια ανέφερε ότι τα δυο υπουργεία θα συνεργάζονταν για την έκδοση της ΚΥΑ, την όποια και διάβασα στο περιφερειακό συμβούλιο. Δυστυχώς όμως δεν υπήρξε καμιά ΚΥΑ.» Στην συνέχεια ξεκαθάρισε ότι δεν κατηγορεί τον κ Σολδάτο ότι ήθελε να εξαπατήσει την περιφέρεια αλλά όπως ανέφερε το κλίμα των εκλογών μετατόπισε σε άλλα θέματα την προσοχή και σταμάτησαν να ασχολούνται με το ζήτημα. «Γι’ αυτό στην ανακοίνωση μου αναφέρομαι σε κυβερνητικούς παράγοντες» συνέχισε και συμπλήρωσε «Εγώ δεν είπα ότι ακυρώνονται οι προσπάθειες του  κ. Σολδάτου, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση  «τσίμπησε». Παρόλα αυτά δεν παύει να έχει μέρος της ευθύνης, θα μπορούσε να το διεκδικήσει διαφορετικά»

Κλείνοντας ο κ Χαλικιάς διερωτήθηκε  «πιστεύει κάποιος ότι σε μια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με βουλευτή και αντιπεριφερειάρχη ίδιου κόμματος, θα έπρεπε να περάσει ένας χρόνος για να λυθεί το ζήτημα και στο τέλος δε θα έχουμε καταφέρει να βρούμε άκρη;»

 

Για το θέμα ο κ Χαλικιάς εξέδωσε Δελτίο Τύπου:

-Ανταπάντηση Αντιπεριφερειάρχη Θ.Χαλικιά σε επιστολή Θ.Σολδάτου

 

About Ομάδα Σύνταξης 27560 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.