ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας:Στην μάχη αυτών των εκλογών νίκησε η ιδεολογία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας


Σήμερα ολοκληρώθηκε ο πρώτος  κύκλος των εκλογών  στην πατρίδα μας .

Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες , τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους και θα είμαστε δίπλα τους για το καλό του τόπου μας .

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες με την ψήφο τους απέδειξαν ότι αναζητούν την σταθερότητα , την ανάπτυξη και την πρόοδο ,  αναζητούν την αλλαγή .

Αποδοκίμασαν τον τρόπο διαχείρισης της χώρας μας από αυτή την ανάξια κυβέρνηση της μιζέριας , της  μισαλλοδοξίας  και  του λαϊκισμού  ,  ο λαός απέσυρε την στήριξη του σε αυτή .

Στην μάχη αυτών των εκλογών νίκησε η ιδεολογία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας .

Τα θετικά αποτελέσματα των υποστηριζόμενων υποψηφίων από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αποτελούν την αφετηρία και τον προπομπό  για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές .

 Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για την αλλαγή , με αλήθειες , σχέδιο και επιχειρήματα για το μέλλον της χώρας μας.

Γιατί μπορούμε καλύτερα , αξίζουμε καλύτερα  με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία , μια κυβέρνηση για όλους τους Έλληνες .

About Ομάδα Σύνταξης 28528 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Με 4 βουλευτές (πρώην και νυν) εκ των οποίων ο ένας πρώην υποψήφιος δήμαρχος, όλη η Ελλάδα να περιμένει ( το έδειξε εμφατικά) απ την Νέα Δημοκρατία καλύτερη έστω και μια μέρα στην επόμενη τετραετία , και το συγκρότημα της υποψηφιότητας δήμου στην Λευκάδα να χάνει την εκλογή, και μάλιστα οπως έχει διαμορφωθεί ο εκλογικός της Νήσου χάρτης που η συντηρητική Νοτιοανατολική γραμμή κυριαρχεί πληθυσμιακά , όλο αυο συνιστά άθλο για να επιτευχθεί.
    Γιατί όταν χρονια έχει ένας χώρος εθιστεί στην εσωτερική ίντριγκα για τα κοινωνικά οφίτσια , όπως ο χώρος αυος στην Λευκάδα, και τις προσωποποιημένες γκλαμουριές και εσωτερικούς τορπιλισμούς πλέον μωροφιλοδοξιών , στο τέλος καταλήγει ανεμόμυλος χωρίς πανιά.Που φυσάει ο αέρας -όπως φύσηξε ο αγέρας της Νέας Δημικρατίας σε όλη την Ελλάδα-και τα ξάρτια χωρίς πανιά δεν γυρνάνε. Και ο μύλος δεν αλέθει και ο μυλωνάς χρεωκοπεί.
    Και μετά έρχονται οι χρεωκοπημένες κουβέντες και οι διακοινώσεις περί φιλελευθερισμού. Τίνος τύπου φιλελευθερισμός ? Του Ραίημον Αρόν ή του Κάρλ Πόπερ.??

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.