Νίκος Τζίμας στον Prisma 91,6: Όταν ένα πρόγραμμα αναρτάται θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να εκτελούμε αυτά που έχουμε αποφασίσει!


Μετά τον θόρυβο και τη συζήτηση που έχει ανοίξει για τα εσωκομματικά θέματα των μελών της Νέας Δημοκρατίας και τη διαρροή εσωτερικού εγγράφου της ΝΟΔΕ όπου ο κ Κουμπής (τομεάρχης αγροτικών θεμάτων ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας) άσκησε σκληρή κριτική στους χειρισμούς του προέδρου της ΝΟΔΕ Νίκου Τζίμα κατά την επίσκεψη του κ Κασαπίδη, ο πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας μίλησε στον Prisma 91,6 και τον Κώστα Καζαντζίδη προκειμένου να ξεκαθαρίσει ακριβώς τι συμβαίνει.

Ο Νίκος Τζίμας ανέφερε: «Η κριτική πρέπει να υπάρχει, αλλά πρέπει να γίνεται στα όργανα για να είναι εποικοδομητική όταν φεύγει και γίνονται δημοσιοποιήσεις των εγγράφων της νομαρχιακής το πράγμα πηγαίνει αλλού…» και συνέχισε «τα προγράμματα των καλεσμένων φέρνουν την υπογραφή του προέδρου της νομαρχιακής. Όταν ένα πρόγραμμα αναρτάται θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να εκτελούμε αυτά που έχουμε αποφασίσει. Την ευθύνη της κατάρτισης του προγράμματος την έχει ο πρόεδρος της νομαρχιακής και ο θεματικός υπεύθυνος από τη νομαρχιακή. Λοξοδρομήσεις, προσωπικές διαδρομές, 2 ταχυτήτων επισκέψεις σε ανθρώπους που δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα, δεν πρόκειται να γίνουν, αυτά είναι παθογένειες του χθες και σε αυτό θα είμαι απόλυτος. η τήρηση του προγράμματος θα είναι αυστηρή».

Ο Νίκος Τζίμας παράλληλα εξήγησε τι συνέβη σε σχέση με την επίσκεψη στους συνεταιρισμούς τονίζοντας ότι εξ’ αρχής είχε αποφασιστεί ότι θα γινόταν μία κοινή συνάντηση και με τους 3 συνεταιρισμούς και για το λόγο αυτό δεν πραγματοποιήθηκε τελικά η επίσκεψη στον κηπευτικό συνεταιρισμό.

About Ομάδα Σύνταξης 26910 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.