Νίκος Ρωμανός στον Prisma 91,6: “Ο νέος διαχωρισμός είναι αν είσαι υπέρ της οπισθοδρόμησης Τσίπρα, ή υπέρ της Προοδευτικής πορείας της χώρας που είναι η Νέα Δημοκρατία.”


Την πολιτική επικαιρότητα σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός.

Όπως ανέφερε η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός ναρκοθετούν τα πάντα για την επόμενη μέρα, το αν θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι τον Απρίλιο ή τον Μάιο, η Σεπτέμβρη και Οκτώβρη, προφανώς έχει κάποια διαφορά αλλά καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα που είναι πώς το συντομότερο είναι να έρθει μία κυβέρνηση να βγάλει αυτές τις νάρκες, η οποία θα κάνει πράξη το πρόγραμμά της το οποίο έχουμε ήδη ξεδιπλώσει σε μεγάλο βαθμό και συνεχίζουμε να το κάνουμε σε όλους τους τομείς πολιτικής.

Πολύ συνοπτικά χρειαζόμαστε μείωση φόρων, να έρθουν καλές δουλειές στη χώρα μας, να ανοίξουν μαγαζιά, να κινηθεί η οικονομία, να μειωθεί η γραφειοκρατία, επιτάχυνση της δικαιοσύνης, να γίνουμε ένα κανονικό κράτος, να φύγουμε από τη μιζέρια του σήμερα.

Η αυτοδυναμία είναι ένα στόχος για τη Νέα Δημοκρατία υπογράμμισε ο κ Ρωμανός, όμως δεν είναι μόνο ένα χρονικό ζητημάτων να ξεδιπλώσεις ένα πρόγραμμα, είναι και ζήτημα της πόλωσης που επιδιώκει η κυβέρνηση και του διχασμού που επέρχεται εξαιτίας αυτής της πόλωσης, με μόνο στόχο να μην συζητήσουμε τίποτα για τη θετική μας πρόταση, ακόμα και το γεγονός ότι ο κύριος Τσίπρας θέλει να ξεχάσουμε πώς έφτασε στην εξουσία τον δούμε ως ένα σοσιαλδημοκράτη κεντροαριστερό, αλλά ακόμα και σε αυτή την προσπάθεια του αποφεύγει να μπούμε στη συζήτηση για τα ουσιαστικά ζητήματα, γιατί ξέρει πάρα πολύ καλά ότι αυτή η συζήτηση για αυτά τα προβλήματα δημιουργούν το νέο διαχωρισμό για το αύριο.

Ο νέος διαχωρισμός δεν είναι το άνοιξε περισσότερο ή λιγότερο κεντροαριστερός, δεξιός ή κεντροδεξιός, αλλά ο μεγάλος διαχωρισμός είναι αν είσαι υπέρ της οπισθοδρόμησης Τσίπρα, ή υπέρ της Προοδευτικής πορείας της χώρας που είναι η Νέα Δημοκρατία.

Δηλαδή αν θες τις αλλαγές που έχουμε προτείνει στην οικονομία, παιδεία, αν κάποιος θέλει ιδιωτικά πανεπιστήμια, υγεία για όλους η μία υγεία η οποία θα χειροτερεύει για τους πολλούς και για απόδειξη είναι η μεγάλη αύξηση των ιδιωτικών δαπανών για την υγεία επί ημερών Τσίπρα κ.α.

Όλα αυτά είναι τα μεγάλα ζητήματα, που πρέπει να βρούμε τρόπο να συζητήσουμε όσο δύσκολο και αν είναι και στη Νέα Δημοκρατία το προσπαθούμε και παλεύουμε να γίνουν αυτές οι συζητήσεις, να μη μείνουμε μόνο στα επικοινωνία και σε όλα τα υπόλοιπα που βλέπετε.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25752 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.