Νίκος Χουντής στον Prisma 91,6: “Παρά τις δυσκολίες η Λαϊκή Ενότητα παραμένει ζωντανή και κατεβαίνει στις εκλογές.”


Την πολιτική επικαιρότητα σχολίασε στον Prisma 91,6 ο υποψήφιος βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Νίκος Χουντής.

Όπως ανέφερε μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την Λαϊκή Ενότητα στις ευρωεκλογές, πρέπει να γίνει γνωστό ότι παραμένουμε ζωντανοί και κατεβαίνουμε σε εκλογές, ενώ κλείσαμε τα ψηφοδέλτιά μας σε όλες τις περιφέρειες, και στο επικρατείας κάνοντας έναν αγώνα δρόμου για να στείλουμε το μήνυμα ότι ο δικομματισμός Νέα Δημοκρατίας ΣΥΡΙΖΑ, διαχειρίζεται μνημονιακές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές, δεν θα λύσει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα, αντίθετα θα συνεχιστεί αυτή η οικονομική και κοινωνική καταστροφή που έχουν συμφωνήσει στο πλαίσιο του μνημονίου μέχρι το 2060.

Αυτό που ζητάμε είναι να είναι ισχυρές οι δυνάμεις της ανυπότακτης αριστεράς, της ριζοσπαστικής αριστεράς για τους αγώνες που κάνουμε αλλά και τους αγώνες που έρχονται.

Σύμφωνα με τον Νίκο Χουντή ο κόσμος στρέφεται σε κόμματα που υποστηρίζουν νεοφιλελεύθερη πολιτική, μέσα από την ηττοπάθεια, την αγωνιστική απραξία,  επιλέγοντας  τον εκφραστή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής, που θα σου αφαιρέσει την εξουσία, επομένως  η εξήγηση είναι αυτή, καθώς μέσα από την κρίση, από τις δυσκολίες για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, έχουμε μία δεξιά μετατόπιση του άξονα σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Ο κύριο Χουντής αναφερόμενος στα χαμηλά ποσοστά της Λαϊκής Ενότητας, ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάποια εμπεριστατωμένη εξήγηση, δεν προλάβαμε, ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης ανέλαβε την ευθύνη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι για την μικρή προεκλογική απήχηση φταίει ο ίδιος, ο οποίος τιμητικά έχει καταλάβει την τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22603 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.