Νίκη Λευκάδας: Προς αποκατάσταση της αλήθειας


Το Δ.Σ. του «Α.Σ. ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» ενημερώνει ότι ΚΑΜΙΑ από τις αθλήτριες του Σωματείου που έφυγαν από την ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν, δεν αποχώρησε εξαιτίας δήθεν οικονομικών προβλημάτων του Συλλόγου. Και ειδικά όσον αφορά τις Τζασμίν Γκιλ και Αράιγια Κρουκ σε καμία περίπτωση δεν εκδιώχθησαν από το Σωματείο μας. Η μεν Γκιλ βρήκε ομάδα και συνεχίζει την καριέρα της στην Αυστραλία, η δε Κρουκ αποχώρησε πριν λίγες ημέρες εξαιτίας του θανάτου ενός πολύ στενού συγγενή της. Τις ευχαριστούμε και τις δύο για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι το Σωματείο έχει οικονομικά προβλήματα και ότι η αποχώρηση των παικτριών γίνεται για να γλιτώσει ο Σύλλογος μερικά Ευρώ είναι εντελώς αβάσιμα.

Είναι λυπηρό να δημιουργούνται εντυπώσεις που πλήττουν την εικόνα και το κύρος της ομάδας, η οποία του χρόνου θα είναι ίσως ο μοναδικός επαρχιακός Σύλλογος της Α1 και είναι κρίμα, ελλιπή ή σκοπίμως αναληθή ρεπορτάζ να αλλοιώνουν την προσπάθεια της Νίκης Λευκάδας τη φετινή χρονιά.

Μια προσπάθεια η οποία στο οικονομικό της σκέλος διαταράχθηκε από το μεγάλο σεισμό που έπληξε το νησί μας τον περασμένο Νοέμβριο, όμως δεν αλλοίωσε τη φερεγγυότητα του Συλλόγου απέναντι στις αθλήτριές του.

Εξάλλου ο προγραμματισμός αυτός, οικονομικός και αγωνιστικός, με τις όποιες αστοχίες, εξασφάλισε την παραμονή της ομάδας στην Α1 πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου και την έφερε στην έκτη θέση της Α1 την πρώτη της χρονιά στην κορυφαία κατηγορία του αθλήματος.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23749 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.